Skotland sightseeingture

En af de bedste måder at virkelig udforske en by og komme til at kende den kultur og historie er gennem en rundvisning. Rejsende hoved til Skotland i håb om at se Loch Ness-uhyret eller Edinburgh at se sin underjordiske middelalderby. Uanset hvad din hensigter kan være, er her et par meget anbefalede guidede ture i Skotland og det skotske højland.

Skotske ture

For 15 pounds, kan du nyde skotske Tours, der har eksisteret siden 1907. Disse ture er tilgængelige i Edinburgh og Glasgow ture eller korte ophold. De mest berømte ture er Loch Ness og Inverness tour og Stirling Castle og Loch Lomond tour.

Grå linje Coach ture af højland

Du kan tage en af en række forskellige busture gennem grå linje Coach ture. Nogle ture inkluderer: en 2-dages tur til højland, Loch Ness og Skye, Rosslyn Chapel og skotske grænser Sightseeing Tour og Edinburgh City Tour af åben bus top.

Scotline ture

Scotline Tours er en busservice, der tager dig over hele Skotland for at introducere dig til alle de populære attraktioner. Nogle ture, du kan vælge fra omfatte skotske grænse Abbey, Loch Ness eventyr og The Whisky Experience.

Drymen røde Bus

Drymen røde Bus er en af de mest unikke ture, fordi du kan vælge at leje en minibus eller leje en med en tour guide. Den personlige guide vil tage dig til en af mange steder, og prisen varierer baseret på hvor du vil hen.

Inverness ture

Lokale historiker Tony Harmsworth tager dig med på en guidet tur i udstillinger af skotterne, Pikterne, Ice Age, Macbeth og meget mere på Inverness heritage center. Dette er en af de mest dybtgående ture af skotske historie.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com