Hvordan du ændrer en almindelig cykel til stationære

Hvordan du ændrer en almindelig cykel til stationære

En stationær cykel kan komme handy. Hvis vejret er mindre end ideelt eller du bare ikke klar til at blive vist i offentligheden i spandex, kan pedalerne din regelmæssig cykel i huset sikre du får din tur i. Den sikreste og mest effektive måde at konvertere en regelmæssig cykel til stationære er at bruge en cykel træner. En træner er kompakt, så det sandsynligvis ikke vil fylder op i dit hus. Modeller spænder fra skelettet til fancy med Lance Armstrong-niveau klokker og fløjter.

Instruktioner

• Bestemme, hvilken type af træner du kræver. Mest afslappet at selv moderat konkurrenceprægede cyklister behøver kun en grundlæggende model. For mellem $150 og 300 dollar, kan du få en træner, der ruller gnidningsløst, varer for evigt (mange kommer med levetid garantier), kan du justere modstanden på træner eller ved at skifte gear på cyklen, og folder til nem, out-of-the-way opbevaring. Tilbringe mere (op til og over $1.000) og få funktioner såsom øget kontrol over modstand, side til side bevægelse, der simulerer udendørs forhold og virtuel virkelighed.

• Fold benene på din træner og Placer det sikkert på gulvet, forlader masser af plads på alle sider. Præcis hvordan undervisere åbner for placering varierer fra model til model, men de fleste fold-ud i en upside-down V. Når låst i position, er træneren klar til at tage din regelmæssig cykel.

• Fjerne spyddet fra din regelmæssig cykel baghjul. Spyddet er den del, der holder hjulet på plads. De fleste racercykler bruge quick-release spyd. Træk quick-release håndtaget mod dig at låse spyddet. Skru spyddet i hånden, indtil det kommer ud. Som Blackburn bruge en producent af undervisere, noter, spyd, der kommer med din træner, når du placerer cyklen på træneren. Dette vil forhindre skader på din oprindelige spyd. Installere træner spyd ved at indsætte det gennem dit hjul, så stramning og låsning quick-release løftestang.

• Passe baghjul af din cykel på træneren. Igen, denne proces varierer lidt fra træner til træner. De fleste undervisere--især grundlæggende modeller--har en mekanisme, der fungerer som en vice grip. Blackburn instruerer ryttere til at løsne låsning ringene på hver side af træneren, indtil der er plads nok til dine baghjul til at sidde i bunden af træneren. Stramme låsning ringene, indtil de ender LUN mod din bageste spyd.

• Center din baghjulet på de træner roller. Sikre, at cyklen er fast placeret på træneren. Ride.

Tips & advarsler

  • At få et reservehjul (eller endda en hel hjulet at spare tid og besvær med skiftende dæk) til brug udelukkende med din træner giver mening. Dækkene slides ned hurtigt når det bruges med undervisere på grund af den konstante gnidninger på rullerne. At tage et slidt dæk ud på vejen kan påvirke ydeevnen og i nogle tilfælde, sikkerhed.
  • Nogle undervisere, som de fleste Blackburn modeller, kan du indstille højden af cykel på træneren. Dette tillader dig at oprette en føler tættere til normal ridning betingelser. Denne justering foretages typisk med en knop lige under hvor dit spyd er fastspændt til træneren.
  • Du kan styre modstand blot ved gearskiftet på din cykel. På de fleste undervisere, kan modstand også styres ved at justere en knop trinvist. Dyrere undervisere har tendens til at have mere modstandsniveauer og mere sofistikerede mekanismer til at gøre justeringen.
  • Overveje at købe en står der din forhjul sidder i på træner for yderligere stabilitet. Kan du købe en gummimåtte, (dette er en fælles tilbehør sælges af virksomheder, der sælger trænere) at mindske vibrationer på dit gulv (især hvis du har naboer) og fange alle af sved, der vil hælde ud af kroppen kalorieindhold-brænding.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com