Manzanillo Colima, Mexico hoteller

Manzanillo Colima, Mexico hoteller

Manzanillo og bugten, beliggende i den mexicanske delstat Colima, har en lang historie med sejlads ekspeditioner og pirater fra Portugal, England, Frankrig og Spanien. Grundlagt i 1527, har det omdannet til en turistdestination kendt for sine smukke strande, vejr og luksus resorts. Flere opskalere hoteller tilbyder havudsigt, luksuriøs indkvartering og en bred vifte af aktiviteter, der spænder fra adgang på championship-niveau golfbaner og kurbade, wellness til naturoplevelser.

Grand Bay Hotel Isla Navidad

Grand Bay Hotel Isla Navidad har udsigt over bugten Manzanillo.

Den Grand Bay Hotel Isla Navidad, beliggende på en bjergskråning med udsigt over bugten, er en Wyndham luksushotel. Det tilbyder 158 værelser og 40 suiter med faciliteter, der omfatter: en privat swimmingpool og haven, opholdsområde, balkon, og marmor badekar. En række specielle pakker er tilgængelige der spænder fra golf og spa til ATV og øko-ture. I September 2010 starter natlige priser ved $120 på standard-værelse og $1100 for governor's suite.

Grand Bay Hotel Isla Navidad

Circuito De Los Marinos

28830 Manzanillo

Mexico

011-52-1-314-331-0500

islanavidad.com.MX

Hotel Camino Real Manzanillo

Hotel Camino Real Manzanillo er fem minutter fra en Pete og Ron Dye designet golfbane.

Hotel Camino Real Manzanillo, et luksushotel i boligområde Salagua er bekvemt beliggende fem minutter fra en championship-niveau 18-hullers golfbane designet af arkitekterne Pete og Ron Dye. Det tilbyder 36 2-værelses suiter og 14 tre-værelses master suiter med en række fornemme faciliteter. Der findes også flere mødelokaler samt en 110-sæde auditorium. I September 2010 starter natlige priser ved $225.

Hotel Camino Real Manzanillo

Paraiso 11

Residencial Salagua

28869 Manzanillo

Mexico

011-52-1-314-331-1740

caminoreal.com

Barcelo Karmina Palace Deluxe

Barcelo Karmina Palace Deluxe er designet med arkitektur i Maya-stil.

Barcelo Karmina Palace Deluxe, en fem-stjernet all-suite hotel, er beliggende på stranden og designet med Maya-stil indretning og arkitektur. Det tilbyder værelser med havudsigt og en række faciliteter såsom seks overlappende swimmingpools, spa med fitnesscenter, aftenunderholdning, strand-og pool, tre buffet-restauranter og gratis drikkevarer i nogen af de fem søjler. I September 2010, satser natlige $175.50.

Barcelo Karmina Palace Deluxe

Avda. Vista Hermosa 13

Fracc. Halvøen De Santiago

28200 Manzanillo

Mexico

Barcelo.com


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com