Erstatninger for glasur farve

Erstatninger for glasur farve

Flere og flere mennesker er begyndt at bevæge sig væk fra kemiske mad farvestoffer til at farve glasur og andre fødevarer, og vælger andre naturlige valg. Naturlige fødevarer farvestoffer blevet mere populær på grund af mennesker bliver allergisk over for almindelig mad farvestof, ikke lide smagen eller ønsker en mere naturlig kost. Mange fødevarer, som vi forbruger på dagligt og have omkring huset kan bruges til at farve glasur.

Røde og Pink

Rød og lyserød glasur er de nemmeste farver til at opnå ved brug af naturlige ingredienser. Nogle naturlige erstatninger for rød frugtfarve omfatter roer, granatæble saft, dåse kirsebær og hindbær. Saft af disse varer kan bruges til at farve eller de kan purerede og føjet til glasur til en mere levende farve og smag. For at få prikken lyserød i stedet for rød, blot tilføje mindre af den farve agent.

Grøn

To forskellige nuancer af grøn kan opnås med andre ingredienser end mad farvelægning--pastel grøn og dyb grøn. For at opnå en pastel grøn farve, puré avocado og blande det ind i din glasur. Avocado tilføje ikke meget smag og giver en glat tekstur. Drænet eller purerede spinat og flydende klorofyl kan både bruges til at farve glasur til en dyb grøn farve.

Blå

En ægte royal blå farve er meget vanskeligt at opnå ved hjælp af levnedsmiddelfarvestof erstatninger, men blå nuancer er muligt. Ingredienser til at fremstille den bedste blå farve i glasur er dåse blåbær eller lilla druesaft. Juice eller puré fra dåse blåbær kan bruges til farvning af glasur.

Gul

Mange forskellige krydderier og producere varer er i stand til at farve flormelis gult. Ingredienser som orange eller citron skræl, gurkemeje, spidskommen og kogt og anstrengte gulerødder alle arbejde for at farve flormelis gult. Vær forsigtig, når du bruger krydderier, som de kan stærkt påvirke smagen af glasur.

Brown

Brown glasur kan nemt gøres ved at tilføje kakaopulver. Espresso eller kaffe kan også bruges til at farve glasur tan eller brun.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com