Teknikker til motorcykel forsøg

I motorcykel ride forsøg eller observerede forsøg konkurrenter specielt designet, let og seatless motorcykler på en forhindringsbane. Konkurrenter miste point, hvis de rører jorden eller en hindring med nogen del af deres krop. Motorcyklister forsøg skal derfor beherske teknikker til balance, sving, wheelies og humle.

Balance

Balance muliggør ryttere til at bevare kontrollen over motorcyklen i stramme drejninger og konfrontere forhindringer. At øve balancen, stå oprejst på footpegs og dreje styret helt til venstre eller højre. Engagere de forreste og bageste bremser. Holde motorcyklen i gear mens du holder koblingen. For at forblive oprejst, Tryk ned efter behov på den venstre eller højre side af styret (bar tryk) og på den venstre eller højre footpegs (pind vægtning).

Vender

Ordentlig drejning teknik inkorporerer pind vægtning at lean motorcykel ind på turn. Tryk ned på fodhvilere i retning af svinget. Vinkel hofter ind på turn. Skifte kropsvægt modsatte retning af svinget. Punkt udenfor knæ og udenfor albue fra årsskiftet. Holde den udenfor arm vinklet og indersiden arm lige. Holde skuldrene i styret. Holde hovedet og se fremad gennem turn.

Wheelies og forhjulet humle

Wheelies og forhjulet humle aktiverer ryttere at krydse hindringer eller flytte motorcyklen i den ønskede køreretning. For at indlede en wheelie eller forreste hjul hop, gælde den bagbremsen. Skifte kropsvægt frem. Holde hovedet oprejst og skuldre vender fremad. Tryk ned på styret til at komprimere forhjulsophæng. Skubbe tilbage på begge footpegs. Træk forsigtigt på styret. Åbne gashåndtaget og frigive koblingen for at løfte forhjulet. Efterfølgende korte wheelies tjene som forhjul humle til at rotere motorcykel på sit baghjul og ændre kørselsretningen.

Bageste hjul humle

Bageste hjul humle aktiverer ryttere til at rotere motorcykel på dens forhjul til at ændre kørselsretningen. For at indlede en bageste hjul hop, skifte kroppen vægt tilbage til at komprimere den bageste suspension. Hold forbremse. Skifte kropsvægt frem og tryk ned på styret til at komprimere forhjulsophæng og hæve baghjulet. Drej cykelstyr overfor den ønskede retning af baghjulet.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com