Cardio øvelse for mennesker, der ikke har brug for deres ben

Hjerte-kar-motion er en vigtig del af et godt helbred for alle. Mennesker, der ikke har brug for deres ben skal finde måder at få denne type aktivitet i deres daglige liv til at høste de sundhedsmæssige fordele ved motion. Typisk, de store muskler i benene er vant til at få blodet pumpe i cardio træning, men andre muskler i kroppen kan udføre den samme funktion.

Svømning

Svømning er en hjerte-kar-træning, som paraplegics og andre kan bruge til at forbedre muskeltonus i armene på samme tid. Den modstand, som vandet giver giver en meget hårdere træning end mange jord baseret aerobe aktiviteter.

Hvis du ikke har udøvet i nogen tid, Sørg for at du svømme under vejledning af en træner eller livredder. Svømning kræver en stor styrke når benene ikke er involveret i aktiviteten. Du skal også bruge pleje at ikke overdrive din træning når svømning for hjerte-kar-øvelse. Vand holder kropstemperaturen lav og du kan ikke indse, hvor hårdt du arbejder for at gøre din omgange i swimmingpoolen.

Boksning

Boksning med en boksebold kan være en sjov øvelse for dig at gøre for at holde dine muskler flytning. En workout rutine, der kræver at du bruger hastighed for at ramme posen kan få dit hjerte til at pumpe og oxygenat hver celle i kroppen.

En personlig træner kan hjælpe dig i gang med udviklingen af en boksning rutine, der vil øge din puls. Diskutere disse øvelser med din læge, før du begynder på en ny workout rutine.

Mødet aerobic

Finde en træner eller aerobic instruktør, der vil hjælpe dig med at udvikle en rutine, som du kan gøre fra siddende stilling. Du kan pumpe armene i mange af rutiner på samme måde som andre aerob rutiner bruge marcherende på plads. Så længe du opretholde en øget hjertefrekvens i 20 til 30 minutter, får du en god cardio workout.

Sport

Sport er en anden god måde at du kan få en god træning uden brug af benene. Basketball og kørestol racing er hjerte-pumpende aktiviteter, som du kan føje til din træning rutine. Disse øvelser kan ske på egen hånd, men du skal altid sørge for, at du er fysisk i stand til at udføre aktiviteten. Din læge eller fysioterapeut vil være i stand til at hjælpe dig vælge den cardio træning, der er rigtige for dig.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com