Hvordan jeg helbrede Bacon derhjemme?

Hvordan jeg helbrede Bacon derhjemme?

Charcuteri er processen med udarbejdelsen af pølser, skinker og anden tørret og røget svinekød retter. Dette er en metode til kød forberedelse, der ligger før køle og dermed koncentrerer sig om at bevare kød fra fordærv og bakteriel infektion. Hærdning er et vigtigt skridt i denne proces, som også øger og bevarer smag af target kød. At skabe bacon fra svinekød mave er en relativt enkel, men tidskrævende proces.

Instruktioner

• Rens en plastik badekar eller køligere, der kan forsegles tæt. Ved hjælp af et blegemiddelopløsning i vand virker bedst til at fjerne bakterier, der kan lurer.

• Skyl af svinekød mave i koldt vand, så sæt det til side til afløb. Hæld salt, sukker og flavorant i karbad eller køligere, derefter hældes vandet ovenpå. Rør indtil helt mættet. Når løsningen er fuldt indarbejdet, har du en saltlage.

• Tilføje svinekød mave til saltlagen, og segl stramt. Hvis denne container passer i køleskabet, Sørg for at det er mellem 36 og 40 grader F med et køleskab termometer. Hvis lagring i et køligere, holde køleren fyldt med forseglede poser med is.

• Holde kød i køligere eller balje i fire dage, roterende svinekød mave én gang dagligt. Efter fire dage, dræne kød som forberedelse til rygning.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com