Første skridt til at tabe sig

Første skridt til at tabe sig

En lidet flatterende foto, en stram par bukser eller en lægens anbefaling kan alle gøre du indser at du har brug at tabe. Uanset din motivation er vægttab ikke let. I stedet for overvejer de 10, 20 eller 50 pounds du har brug at tabe og at blive overvældet, start ved at forpligte sig til processen. Tage det første skridt nu--din sundhed er ikke noget, der kan vente.

Motivation

Du måske tror, den første ting du skal gøre for at tabe sig er stoppe med at spise alle godbidder og forpligte sig til salater ved hvert måltid. I stedet snuppe et stykke papir, dedikere et tidsskrift eller adgang til en kalorie-sporing websted og sætte dit engagement i ord. Liste din motivation for at tabe sig og holde det på et sted, som du kan nemt henvise til, når din viljestyrke vafler. Ofte, er sundhedsmæssige mål - såsom at reducere din risiko for kronisk sygdom eller som ønsker at leve et langt liv, så du kan se dine børn vokse--mere motiverende end montering i et par skinny jeans.

Liste over dine mål

Sætte et realistisk mål for vægttab. En sund sats er omkring 1 til 2 pounds per uge- eller 4-8 pund pr. måned. Uopnåelige mål, som planlægger at tabe 20 pounds af din gensyn næste weekend, for eksempel, kan føre til frustration og få dig til at mislykkes. Liste over mål i din log, og Bemærk eventuelle potentielle hindringer. Nedskrive strategierne du vil bruge til at overvinde de forhindringer, herunder store begivenheder, fristelser og en travl hverdag.

Planen

At tabe sig er en stor virksomhed og kræver ændringer i din kost- og motionsvaner. Nedskrive en plan for, hvornår du kan passe ekstra fysisk aktivitet, selvom du kun kan forpligte sig til 10 minutter pr. dag. Notere disse motion gange ned i din kalender og behandle dem som ikke-omsættelige udnævnelser. Oprette en købmand liste og måltid plan, så du er bevæbnet med sunde fødevarer som grøntsager, frugter, magert kød, lavt - eller no-fede mejeriprodukter og fuldkorn.

Gøre et løfte

Efter notering dine motiver, mål og planer, skrive ned et løfte til dig selv i din log og underskrive den. Holde det på et sted, som du besøger ofte så du kan minde dig selv om dit engagement. Del dit engagement med støttende venner og familie, så de kan hjælpe dig med at træffe sundere valg.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com