Permanent Eyeliner oplysninger

En permanent eyeliner behandling er en tatovering, der er anvendt piskesnert linje af øvre og nedre øjenlåg, simulere kosmetiske eyeliner.

Procedure

Ifølge samfund af permanente kosmetiske fagfolk, er et bedøvelsesmiddel påføres huden omkring øjenlåg til at minimere kundens ubehag. Nåle bruges til at indsætte pigment i den dermale lag af huden på øjenlåget, at skabe en linje. Et opfølgende besøg anbefales fire til seks uger efter den indledende procedure at se hvis yderligere pigment skal være tatoveret.

Fordele

Permanent eyeliner giver en klient til at rulle ud af sengen om morgenen med hendes eyeliner allerede på. En klient, der har følsomme øjne eller allergi kan finde, at permanent eyeliner giver hende mulighed at definere sine øjne uden at rive eller rødme.

Sundhedsrisici

En infektion fra procedure eller allergisk reaktion tatoveringsblæk kan forekomme omkring øjet efter at have modtaget permanent eyeliner makeup.

Overvejelser

Ligesom enhver tatovering behandling, kan permanent makeup falme over tid på grund af udsættelse for sol, så opfølgende behandlinger kan være påkrævet at opretholde optimale resultater.

Forordning

Ifølge den amerikanske Food and Drug Administration styrer lokale og statslige regulativer tatovering og permanent makeup praksis.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com