Hvordan du planlægger en single skitur

Du elsker at stå på ski eller snowboard, og du er enkelt. Med at planlægge en skitur du har to krav: et stort bjerg og en levende scene med en god blanding af mænd og kvinder. Ski ture kan være et fremragende sted for singler at møde at særlige nogen (eller slynge.) Fra starten er chancerne du allerede har noget til fælles, og det er nemt at få nogle samtale gå derfra. Vælger klogt og du vil have masser af muligheder. Vælg dårligt, og du vil blive hængende i et værelse ser TV med dine kammerater.

Instruktioner

• Bestemme, hvilken region/bjergene du ønsker at gå til: Rocky Mountains, Canada, Alperne, Vermont, osv. Finde ud af hvad der virker for dit budget og tid og starte derfra.

• Overveje Alperne. Hvis du har penge og tid til at tage en rejse oversøisk, alper tilbyder nogle af oprindelige, har overdådige skidestinationer tilbyder ikke kun nogle af de mest omfattende, udfordrende skiløb i verden, men også nogle alvorlige natteliv. De ved, hvordan at feste der, som klubber er ofte åbne indtil de små timer om morgenen. Smide en blanding af turister og eksotiske europæiske mænd og kvinder, og du har nogle gode muligheder.

• Check online. Hvis du er usikker på om hvor man kan finde den perfekte balance af sne, natteliv og mænd/damer, læse nogle resort anmeldelser på websites som OnTheSnow.com og SkiTown.com. Disse websteder omfatter vurderinger af natteliv og anmeldere vil ofte diskutere indstillingerne vibe og bar eller klub. Nogle publikationer og websteder har endda en liste af resorts med det bedste natteliv.

• Vælge en udvej. Hvis du bor i Nordamerika, vil du stadig have mange gode muligheder. Nogle resorts, der er berygtet for blomstrende natteliv omfatter Park City, Lake Tahoe (himmelsk, Squaw, m.m.) Jackson Hole, Killington og Whistler. Ud over at have nogle af de bedste ridning i deres respektive steder, har disse resorts også masser af barer, klubber og levende musik.

• Få nogle kammerater. Du ikke generelt tager en skitur alene, så har nogle andre fælles venner med dig for at sikre en sjov tid på og ned af bjerget.

• Gøre din reservation af hotel, lift billetter, udlejning, fly, bil mv.

• Vær sikker på at pakke masser af tøj. Givet split-motiver af din rejse, vil du have både tøj til skiløb/snowboarding og pænere tøj for at gå ud. Ikke glemme andre fornødenheder som ID, gear, hygiejne, kondomer, og penge/kredit kort.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com