Hvorfor kommer runde pizzaer i firkantede kasser?

Hvorfor kommer runde pizzaer i firkantede kasser?

Den ældgamle spørgsmål, der har plaget både sulten person og levering mand både: Hvorfor kommer runde pizzaer i firkantede kasser? Dette er en solid undersøgelse og ikke helt uden fortjeneste. Firkantet pind i en runde hul kommer til at tænke. Dog, blandt et par teorier flyder ud i rummet, et par har nogle ben--- og bokse---at stå på.

Runde æsker er umuligt at gøre

Den idé, at pizzaer kommer i firkantede kasser, fordi runde kasser er umuligt at gøre er det mest almindelige svar. Dette er dog ikke helt korrekt. En maskine kan programmeres til at oprette hvilken som helst form boks. Det bare stansning i tal og lade en robot overtage. Det argument, at du ikke kan tage et stykke papir og fold det ind i en cirkel synes en rimelig kontrapunkt, men så igen med nok tid og penge alt er muligt. Bare spørg John Harvey, opfinderen af boksen runde pizza opkaldt Presseal.

Det er for dyrt at gøre runde kasser

Snylter off umuligheden af at skabe en runde kasse, er det også fremført, at hvis man kunne lave en runde box, tid og penge involveret ikke ville være det værd. Denne argumentation kan koges ned til simple økonomi. Det er bare nemmere, hurtigere og billigere at gøre firkantede kasser til at opbevare og skib at pizza pie rundt i byen.

Firkantede kasser er lettere at opbevare

En anden grund menes at være bag runde pizzaer i firkantede kasser er afledt fra simple storage standpunkter. En rund æske ville være meget sværere at holde fra rullende rundt, hvis plads var stram og kasser blev holdt på enderne. Også, firkantede kasser stak meget nemmere og er enklere at nedbryde og genopbygge, hvis nødvendigt.

Oprindeligt var pizza firkantet

Det er en hyldest til dem i 1000 AD Italien og Sicilien, der først kogt en spiste hvad der anses for at være de første pizzaer for forestillingen om moderne runde pizzaer i firkantede kasser. Oprindeligt, de flade brød og kød retter vores forfædre spiste kom firkantede stykker brød, hvilket hovedsagelig gør dem en firkantet pizza. Selv i dag, cook nogle pizza beslutningstagere særlige firkantede pizzaer. Det ser bedre ud i boksen under alle omstændigheder.

Boks producenter holde det på denne måde

En anden teori om, hvorfor runde pizzaer kommer i firkantede kasser er, at boksen beslutningstagere allerede har et stort lager af firkantede kasser bruges til en række andre årsager på side. Hvis ikke giver mening for dem at skabe en helt ny type boks for en industri, som ikke nødvendigvis har brug for en rehaul på bokse. De enkelte pizza beslutningstagere fortsætte med at købe deres kasser fra disse producenter---firkantet, rundt eller diamant.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com