Kan du bruge ankel vægte mens dans?

Kan du bruge ankel vægte mens dans?

Ifølge Mayo Clinic, kan ved hjælp af ankel vægte under livlig aktivitet faktisk såre dine ankler eller andre benmusklerne. Der kan være en svag stigning i de kalorier, du forbrænder, men det er kun hvis du bære tunge vægte. Cleveland Clinic indvilliger i at forlade vægte bag om du går eller kører. Nogle undersøgelser har været udført på ankel vægte og dansere, men hvis dit mål er at gøre dansetrin føler lettere når vægtene er, en skade vil efterlade dig med det modsatte resultat.

Risici

Ankel vægte forvolde skade ved at placere unaturlige stress på leddene. Når dine led er stressede, muskler, ledbånd og sener omkring dem er nødt til at arbejde hårdere for at kompensere. Nogle gange de er op til opgaven, men ofte at ekstra vægt er bare for meget, forårsager ligament tårer og muskel stammer. Ifølge Cleveland Clinic, hvis du bruger ankel vægte over en lang periode kunne du også udvikle tendinitis.

Til dans

Ifølge en artikel i Los Angeles Times, kan ankel vægte hjælpe med at udvikle styrke i de store muskler i benene, som din quadriceps, som er til gavn for dans. Hvis dit mål er at øge forstrækning eller glute styrke, afprøve vægtene er en mulighed, men pres på dine led fra ankel vægte stiger hvis du danser. I modsætning til den lineære bevægelighed for gåture, dans er energisk og involverer hoppe og bevægelse i flere retninger--tilføjer vægt bede bare om en skade. Mange former for dans involverer ben spark. Tilføjer den ekstra vægt til slutningen af dit ben samtidig forsøger at smide det skyhøjt momentværdier naturlige tilpasning af din krop.

Ballet

Mens dansere og offentligheden bør undgå ankel vægte, kan der være brug for dem for visse ballet udgør. Ariel Cisneros, instruktør på The Joffrey Ballet Academy of Dance i Chicago, fortalte Dance Magazine at lys ankel vægte kunne bidrage til at forbedre valgdeltagelse, hvis slidt imens tendus og dégagés. Han hævdede endog, ankel vægte kunne bæres i grand battements--høje spark mod loftet--hvis bedre valgdeltagelse er dine vigtigste mål. Ifølge Cisneros, bør vægte kun bæres under arbejdet med disse tiltag på egen hånd, ikke i en klasse hvor tempoet kan være for hurtigt for dem at anvendes sikkert.

Alternativer

I stedet for at tilføje tunge vægte til at pumpe op din cardio træning, rådgive læger fra Mayo Clinic og Cleveland Clinic hastigere dit tempo. Det er nemt at gøre ved at skifte fra noget som at gå til løb, men sværere med dans. Vælg en sang med flere slag i minuttet at tvinge dig selv til hurtigere kombinationer. Hvis du foretrækker at danse uden musik, inspirere dig til at få en bedre træning ved at tilføje ankel klokker. Ankel klokker, også kaldet ghungharu, opstod i Indien og kan hjælpe dig med at oversætte, hvor hurtigt du danse til lyd. Jo hurtigere du går, jo højere og mere rytmisk klokkerne blive. Du er velkommen til at bære din til din næste Zumba, aerobic eller mavedans klasse.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com