Sund No bage Snacks for børn

Sund No bage Snacks for børn

Børn kan være kræsne om, hvad de spiser--- og nogle dage du selv ønsker ikke at tænde ovnen. Hvis du ønsker en sund ikke-bage snack, holde det cool med yoghurt, frugt, grøntsager og bønner. De følgende snacks er hurtig og lækker behandler at du og dine børn kan gnaske på sammen.

Hummus

Indføre en mellemøstlig korte til barnets gane: Hummus er et uendeligt tilpasningsdygtige, protein-rige dip lavet af kikærter, olivenolie, citronsaft og tahini (en sesam frø pasta). Tahini er tilgængelig på de fleste købmandsforretninger og kan findes i naturlige fødevarer eller internationale afdeling. Til denne opskrift, ser for ristet tahini ikke rå. For grundlæggende hummus kan puls en 15-ounce af kikærter, 1/3 c. tahini, 3 tbsp. citronsaft, 1/4 c. vand, 2 tbsp. olivenolie og 1/4 tsk salt i en foodprocessor, indtil det er glat. Tilføje mere vand hvis det er for tyk og mere citronsaft, salt og olivenolie til din smag. Velsmagende varianter, kan du tilføje ristede rød peber, hvidløg, soltørrede tomater eller friske krydderurter. Tilføje en lille mængde i første omgang, så omfatter mere til din smag. Tjene grøntsager og pita for dig og dit barn til at dyppe i hummus.

Yoghurt frugt Dip

Yoghurt er en fantastisk mad til voksende børn---det er rig på calcium, protein, riboflavin og vitamin B12. Parre det med frugt gør det endnu mere nærende, ikke at nævne de mere lækre. Bland 1/4 c. almindelig nonfat yoghurt med 1 tbsp. brun farin og et strejf af kanel. Denne opskrift er enkel nok, at dit barn kan hjælpe dig ud---foranstaltning ud ingredienser for hende og få hende blande dem sammen. Yoghurt gør denne dukkert tangy og brun farin gør det dybt sød, en kombination, der går godt med kirsebær, æble skiver eller pære skiver.

Melon popper

Når du og dine børn har brug for en cool oplevelse, kan du prøve en melon pop. Dette er en fantastisk opskrift på ved hjælp af sidesten melon. Du skal bruge ca 2 c. kubik melon og sukker efter smag. Blend melonen indtil glat, tilsætte sukker langsomt, indtil den er så sød som du ønsker. Hæld blandingen i din fryser-pop forme eller små papir kopper. Hvis du bruger papir kopper, dæk dem med folie. Indsæt træpinde i dine forme; Du kan finde dem i afsnittet bagning eller håndværk i din lokale butik. Placer disse dukker i fryseren i tre timer indtil solid. Hvis du bruger papir kopper, fjerne folien og tage din popper ud af kopper af blidt vuggende dem frem og tilbage. Du kan blande i nogen frugt med melon, eller udelade melonen og brug anden frugt, som du har på hånden. En cremet version, prøv at tilføje yoghurt eller blanding i en banan. Børnene vil elske disse friske, kølige popper--- og du vil elske at give dem søde godbidder lavet helt fra frugt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com