Fødselsdag morgenmad idéer

Fødselsdag morgenmad idéer

Uanset om dit særlige nogen drejning, 6 eller 60, overraske hende med en lækker fødselsdag morgenmad er sikker på at starte dagen med smil. Start din elskede ens dag med en sund, afbalanceret morgenmad vil sikre sig hun har energi til at nyde hendes fødselsdag til fulde. Omfatte frugt, grøntsager, fuldkorn, proteiner og fedtfattige mejeriprodukter.

Pandekager med frugter: gøre det en sund Classic

Fødselsdag morgenmad idéer

Forme pandekager til at gøre din elskede føler særlige.

En stak af hele korn pandekager med stearinlys er en klassisk morgenmad i sengen fødselsdag overraskelse. Kvæle pandekager i din elskede ens favorit frugt og tilføje en klat af fedtfattigt flødeskum eller et drys chokolade chips at gøre det dekadente. Du kan gøre morgenmad mere prangende skære frugten i figurer eller gør formet pandekager: brug numre, breve til stave ud en andens navn, hjerter, stjerner eller en anden figur. Sætte Pandekage dej i en tom ketchup flasken til at tegne figurer eller breve lettere.

Personlige Pan Frittata: Tilpasse med yndlings ingredienser

Fødselsdag morgenmad idéer

Hvis du bruger en stor stegepande, vil din elskede have madrester til senere.

En personlig pan frittata indlæst med din elskede ens favorit grøntsager og oste er sund og ser flot ud med fødselsdag stearinlys. For en prangende præsentation, prøve madlavning og servering af frittata i en støbt jern stegepande og glem ikke en garniture af basilikum eller hakkede grønne løg. Tjene frittata med alle din elskede 's favorit smagspræparater på siden og overveje at gøre dem en frugt smoothie til "dessert." I stedet for at servere den i en gryde, kan du også fjerne frittata fra sin pan og skær den i en form inden du tilføjer stearinlys. Hvis særligt nogen er yngre, vælge mini frittatas kogt i en cupcake gryde med sjove cupcake papirer.

Bygge-din-egen Omelet med en "Happy Birthday" kor

Fødselsdag morgenmad idéer

Skær omelet for at sætte den ud fra daglige morgenmad.

Vågne op til en restaurant-stil omelet bar er sikker på at gøre din særlige nogens fødselsdag der meget mere speciel. Hugge flere ingredienser, lægge ud forskellige oste og har slået æg venter. Så snart din elskede er vågen, har ham vælge fra ingredienserne til sin perfekte fødselsdag omelet. Koge det for ham mens han vågner op, og derefter præsentere det hot off stegepande. Tilføje stearinlys til toppen og måske bringe det mens syngende "Happy Birthday." Tjene omelet med toast, frugt, juice, yoghurt eller andre velsmagende morgenmad sider.

Frugt Parfait lavet på bestilling

Fødselsdag morgenmad idéer

En lille parfait gør også en velsmagende side for andre fødselsdag morgenmadsprodukter.

En frugt parfait ser og smager overbærende, men er stadig lys nok ikke at forlade dit særlige nogen kørt ned på hendes fødselsdag. Bruge hendes yndlings frugt og overveje at hakke dem i hjerter, stjerner og andre sjove figurer. Cookie cutters gøre forme frugt meget lettere. Lag frugt med yoghurt, mysli og endda fedtfattig piskes topping, og brug en klar skål eller et glas til at vise lagene. På toppen, kan du skrive en besked med bær eller frugt sirup før pryder det med stearinlys og drysser. Hvis din elskede har en stor appetit, serverer toast, pandekager eller en smoothie som en side parabol.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com