Billige Georgien familie Getaways

Billige Georgien familie Getaways

Mange familier ser deres budgetter, men de vil stadig gerne have det sjovt. Familier kan holde ferie i Georgien uden at sprænge banken. Staten er fyldt med billig familie getaways, der tilbyder sjov for alle.

Atlanta

Rabatter er tilgængelige for mange af Atlantas mest populære attraktioner. En Atlanta CityPass betaler for optagelse til Georgia Aquarium, verden af Coca-Cola, Zoo Atlanta, Inside CNN Center Studio Tour, et valg mellem Fernbank Museum of Natural History og Atlanta botanisk have og et valg mellem de høje Museum of Art og Atlanta History Center. Rabatter er undertiden udbydes til optagelse til seks Flags Over Georgia og Stone Mountain Park. Et sæsonpas til Six Flags omfatter fem gratis billetter, der kan bruges på bestemte datoer. Atlanta billetter sælger billetter til arrangementer til halv pris på dagen for forestillingen. Atlantas gratis attraktioner omfatter den Martin Luther King Jr. Historic Site, Centennial Olympiske Park, Governor's Mansion og Center for Puppetry Arts. Familier kan spare på gas og parkering ved ridning MARTA, regionens offentlige transport agentur.

Georgien Beaches

Der er ingen optagelse omkostninger til Georgiens offentlige strande, men nogle strande betaling for parkering. Du vil stadig brug for et sted at bo, selvfølgelig, The Cumberland Kings Bay Lodge i Saint Marys, på Atlanterhavskysten, blev stemt bedste familie og lavprisindkvartering af Travel Channel hjemmeside. Værelserne har tekøkken med kogegrej, retter, komfur, køleskab, vask og mikroovn. Gratis trådløst Internet, lagerenheder og båden glider også tilbydes.

Cumberland Kings Bay Lodge

603 San Bar drevet

Saint Marys, GA 31558

912-882-8900

www.cumberlandkbl.com

Georgien bjerge

North Georgia Mountains er fyldt med udendørs aktiviteter for hele familien. Der er camping, ridning, ridning, fiskeri og kanosejlads. BabyLand General Hospital i bjerg by af Cleveland er hjemsted for kål Patch Kids legetøj imperium. Det er en del museum og del rehabilitering hospital for dukkerne. Der er gratis adgang.

BabyLand centralsygehus

300 KRONER kørsel

Cleveland, GA 30528

706-865-2171

www.cabbagepatchkids.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com