Hoteller på West 57th Street i New York

Hoteller på West 57th Street i New York

Et hotel på West 57th Street i New York er et ideelt sted at bo på på grund af nærhed til nogle af byens store turister attraktioner, herunder Madison Square Garden, Empire State Building, Times Square, Carnegie Hall, Central Park, St. Patrick's Cathedral og Radio City Music Hall. Kvarteret er fyldt med nogle af byens højeste boligområder og erhvervsmæssige bygninger, og West 57th Street er hjemsted for god shopping og mange hoteller.

Salisbury Hotel

Beliggende på et roligt hjørne af West 57th Street i New York sidder den fornemme Salisbury Hotel. Designet med en Neo-gotisk stil, det har fantastiske suiter og alle værelser tilbyder en spektakulær udsigt over midtown Manhattan. Salisbury Hotel er røgfri, kørestol tilgængelige og tilbyder tre typer af high-end værelser: standard, et soveværelse suite og standarden-jeg elsker NY. Det har mange faciliteter, herunder tæt ved selvstændig parkering og tillæg parkering, gratis brug af et nærliggende fitnesscenter, businesscenter, renseri service og concierge-tjenester. Restauranter i nærheden er mange og omfatter Angelo's Pizza, både normas og The Burger Joint på Le Parker Meridien og den russiske Tea Room.

Holiday Inn

Holiday Inn på Midtown på West 57th Street i New York er beliggende i et fredeligt forstæder nabolaget. Det er kun et par blokke fra Central Park og Carnegie Hall og har renæssance konferencelokaler, bord/breakout værelser og en ambassade balsal, der holder op til 443 mennesker. Denne Holiday Inn er en moderat prissat hotel med standard værelser og suiter med tekøkken. Det byder på faciliteter såsom et fitnesscenter, business-center, højhastigheds-Internet og Internet browser TV.

Skyline Hotel

Røgfri New York Skyline Hotel er beliggende i nærheden af Intrepid Sea, Air & Space Museum, Broadway og Times Square. Det har en restaurant og bar, roomservice, indendørs swimmingpool, sundhed klub og fitness center, 24-timers businesscenter, mødelokaler, selskabslokaler, konference-/ mødelokaler og udstillingsområde. Værelserne er high-end og omfatter twin, deluxe king og queen, samt executive og junior suiter.

Hudson, A. Morgans

Hudson, A. Morgans Original Hotel ligger i hjertet af New York. Det er tæt på Time Warner Center, Carnegie Hall, Lincoln Center og Rockefeller Center. Det har mange funktioner, herunder en restaurant med en lounge, fitnessfaciliteter, business-center med audiovisuelt udstyr, højhastigheds-Internet, bibliotek, børnepasning og valutaveksling. Dette er en high-end hotel med standard-dobbeltværelse, standard queen, superior, deluxe og dobbelt deluxe værelser.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com