Alkoholiske drikkevarer med Ananas Juice

Alkoholiske drikkevarer med Ananas Juice

Ananas tilføjer en tropisk, frugtagtig smag til alkoholholdige drikkevarer, der minder om varme, solrige strande. Den søde saft af denne frugt er tilgængelige året rundt, så du kan nyde det uanset sæsonen. Skiver af ananas tilføje en velsmagende og attraktive garniture til drikkevarer, men er ikke nødvendigt at nyde smagen.

Amaretto Drinks

Ananas blander godt med Amaretto mandel smag. En ' 57 Chevy kombinerer saft med Amaretto, Crown Royal, Grenadine, appelsinjuice og whisky til en potent kombination. Brug saften med appelsinjuice, gin og whisky i en Alabama Slammer for en drink, der bringer tankerne varme, sydlige nætter. En sofistikeret ananas juice drikke blander det med Amaretto, saftevand og vodka.

Rom Drinks

Rom er en mørk, sød drik fremstillet af melasse. Det kombinerer godt med en bred vifte af tropiske juice, især med ananas. Kombinere saften med Triple Sec og Rum for en smidig drik kaldet Anna ønske. Bring til at tænke en ø flugt ved at oprette Rom punch med kokos Rom, appelsin og ananas juice og en sur mix. Bahama Mama, en anden ø-inspirerede godbid, kombinerer krydret Rom med ananas juice, sur mix, lemon-lime soda og blå Curacao.

Vodkadrinks

Glat smag af en god vodka tillader smag af ananas at tage center fase. Gøre en frugtagtig cocktail ved at kombinere saften med vodka og tranebærsaft. En Bay Breeze erstatter orange juice og kokos Rom for tranebærsaft. Flavored Vodka fungerer godt med ananas juice, også. En Gorky Park kombinerer jordbær vodka med ananas juice, kokos Rom og krydret Rom.

Vin Drinks

Mousserende vine og champagne tilføje en sofistikeret touch til en tropisk ananas drink. Midori punch kombinerer saft med Midori og mousserende vin. Jordbær og andre friske frugter pynt punch samtidig bibringe smag. Ananas køligere er forfriskende på en varm dag. Kombinere ananas juice med hvidvin, pulveriserede sukker og danskvand. En anden vin punch blander ananas juice med citroner, appelsinjuice og rødvin. Både ananas og appelsin skiver pynt denne punch.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com