Erstatninger for Orange skiver

Erstatninger for Orange skiver

Tangy citrus skiver tilføje farve og smag til retter. Appelsin skiver lyse op i en salat eller en side parabol. Når det bruges som en garniture, smagen af den orange skive er ikke så vigtig som sin lyse farve, kontrast mellem kødet og skorpe og form.

Duft og smag

Orange æteriske olie, et sammensat findes i huden af orange, giver duft af orange. Orange ekstrakt har smag af orange. Dåse mandarin appelsin sektioner giver duft, smag og farve af appelsin skiver. Appelsinskal, tilgængelige erstatter kommercielt, appelsin skiver.

Grapefrugt

Ruby, Texas eller pink grapefrugt har en lys pink, næsten rød farve, med en Rosa skræl. Skær grapefrugt og bruge halve skiver, da de fleste grapefrugter er større end appelsiner. Skræl grapefrugt og bruger kun kødet til et anderledes look. Kvartal grapefrugt med skræl på og derefter skive hvert kvartal i halv.

Limefrugter

Limes har en sød men syrlig smag. De er ikke så sød som appelsiner men meget sødere end citroner. Centrale limefrugter er især søde, men de er mindre, omkring halvdelen af regelmæssige limefrugter. Pynt søde desserter ved dypning lime skiver i melis.

Citron

De lyse gule skræl af citroner, suppleret med lys gul kødet, står i kontrast til mørkere farvede fødevarer som oksekød. Citron bruges i marinader til kylling og svinekød. I så fald skal du bruge citronskiver til pynt parabol i stedet for appelsin skiver.

Andre frugter

Ferskner og abrikoser er begge orange farve. Dyppe skiverne i citron vand at forhindre drejning brun skiver. Ananas har en tropisk smag og lyse gule farve. Skær i tynde skiver og overlapning skiver. Kumquats er små æg-formet citrus frugter på størrelse med en fjerdedel. Bruge dem hele til erstatning for appelsin skiver.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com