Sådan Cook Marinade kyllingen på grillen

Sådan Cook Marinade kyllingen på grillen

Grille marinerede kylling tilbyder en smagfuld og sund mulighed for kylling elskere. Marinader kan købes i et supermarked eller lavet derhjemme. Typiske ingredienser i kylling marinader omfatter olier, eddiker, saucer, krydderier og frugtsaft. En bred vifte af grill kan bruges i madlavning kylling herunder gas, kul, brand pit, naturgas, rotisserie, keramiske, hjemmelavet, ryger, grill, elektrisk eller en indbygget grill.

Instruktioner

Marinering

• Trække eller afskære hud fra kylling. At fjerne kylling hud giver en marinade til fuldt absorbere ind i kødet. Skær kyllingestykkerne ud over den hele kylling ved hjælp af en udbening kniv, hvis en hurtigere grilling foretrækkes. Gennembore hver stykke kylling ved hjælp af en gaffel. Piercing tillader marinade til at flyde ind i kødet med lethed.

• Vælg en marinade til kylling. En butik købt marinade koster mere, men tilbyder en hurtig mulighed for arbejderfamilier. Hjemmelavet marinader kan være blandet sammen ved hjælp af mange ingredienser i køkkenet har allerede. Et eksempel på en simpel hjemmelavet marinade ville omfatte olivenolie, citronsaft med citronskal, salt, peber og hvidløg.

• Hæld marinaden i en stor plastik opbevaringspose. Læg kyllingen i posen. Forsegl posen og massere ydersiden af det til pels kylling. Læg den forseglede pose på en vulstkant tallerken eller fad til at tillade alle kyllingestykkerne til hvile i marinaden. Sted marinerede kylling i køleskabet. Kylling kan bo i marinaden i 2 timer op til 2 dage. Mængden tid kyllingen marinates ændrer smag af kyllingen.

Grilning

• Rengøre grillen før madlavning noget mad. Kylling sticks til urene grill, når madlavning. Fedt grill stativer ved hjælp af børstet olie eller grill spray. Varme grill til en høj varme. Fjern kyllingen fra marinaden og læg på grillen ved hjælp af grill tænger til at modtage direkte høj varme. Bortskaf overskydende marinade til at undgå forurening. Se kylling på høj varme. Ifølge god husholdning brænder kylling marinader, der indeholder sukker nemt. Fjerne kyllingen fra den direkte høj varme, når det vises brændt på alle sider. Denne proces sæler i kylling saft.

At holde grill låget lukket under tilberedningen forhindrer flare-ups af ilden.

Skru ned for varmen på grillen til ca 250 eller 300 grader. Læg kyllingen på et højere rack til at tilberede kylling med indirekte varme. Luk låget eller dække madlavning kylling. Kylling madlavning på indirekte varme kan koge op til en time afhængigt af størrelsen af kylling stykker. Åben grill en gang eller to gange for at kontrollere kyllingen og flytte det hvis det er nødvendigt på grund af brændende eller ujævn madlavning. Bruge den grill tænger hver gang kyllingen er flyttet. Ved hjælp af en gaffel eller gennemtrængende køkkenredskaber vil forårsage kylling tabe saft.

• Indsæt et kød termometer dybt ind i centrum af det største kylling stykke efter kyllingen har en gylden brun udseende og har været på grillen i mindst 30 til 40 minutter. Fuldt kogt udbenet kylling kræver en temperatur på mindst 170 grader og ikke-udbenet kylling kræver 180 grader. Fjern kylling fra grillen med en tang og sted på en ren servering fad.

Tips & advarsler

  • Hvis grillen tendens til at køre med højere varme, dryp den nederste sider af kylling med smør at undgå udtørring.
  • Marinering kylling i skåle kan resultere i ujævn marineret kød.
  • Aldrig genbruge marinaden fra kyllingen.
  • Aldrig marinaden i aluminiumsfolie eller containere. Aluminium forårsager kemiske ændringer, der forkæle mad.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com