Forskellen mellem japanske & kinesisk Mandarin appelsiner

Forskellen mellem japanske & kinesisk Mandarin appelsiner

Mandarin orange er en bred vifte af citrusfrugter, som kan spises tydeligt eller bruges som frugt salat ingrediens. Mandarin appelsiner kan også bruges til at give en flavorful twist til andre opskrifter som kager og viands. Der er to almindelige sorter af mandarin appelsiner: japansk og kinesisk. Japansk mandarin appelsiner og kinesisk mandarin appelsiner er generelt de samme. Der er kun få form, produktion, markedsføring og smag forskelle.

Skræl

Både japansk og kinesisk mandarin appelsiner blev yderst salgbare i andre lande, især i løbet af holiday seasons. Begge har en sød og delikat smag, som bidrager til den frugt omsættelighed. Forskellen mellem japansk og kinesisk mandarin appelsiner er peelinger. Japansk mandarin orange har en tyk skræl, der dækker toppen af frugten giver det en stærk modstand mod kulde. Kinesisk mandarin orange har en bud peel, som gør den delikat til skibet. Mellem disse to, ville det være lettere at eksportere japanske mandarin appelsiner, fordi de ikke over modner hurtigt gør det til et bedre valg for mandarin orange konservering virksomheder.

Dåse produktion

Dåse mandarin appelsin er godt modtaget i landet i dag. Forud for konservering, er de hvide piths skrællet for at fjerne den bitre smag. Kinesisk mandarin orange har få frugttræsfrø og tykkere hvid sagopalmer end andre appelsiner. På den anden side bruges japanske mandarin orange af flere virksomheder, der fremstiller, fordi det er en seedless række mandarin orange med tyndere hvide del.

Udseende frugt skorpe

Japansk og kinesisk mandarin appelsiner kan nemt skrællet uden brug af redskaber. Forskellen mellem to kan ses i frugt skorpe og stamceller. Japansk mandarin appelsiner er dækket med en tykkere skorpe med klare stængler mens kinesisk mandarin appelsiner har løs rinds og et par torne på stammen. Japansk mandarin appelsiner kan også opdeles i lige segmenter uden at presse saften ud.

Smag

Der er en mindre smag forskellen mellem japansk og kinesisk mandarin appelsiner. Denne lille smag forskellen mellem de to sorter af mandarin orange kan undertiden være ubemærket. Japansk mandarin appelsiner har en fyldigere smag, som er sød men med en mindre sur smag. Kinesisk mandarin appelsiner er også kaldet "honning citrus Wenzhou" på grund af sin søde smag. Bortset fra den mindre sur smag findes i japanske mandarin appelsiner har to ikke nogen andre smage forskel.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com