Fem-stjernede romantiske hoteller i Florida på strandene

Florida har flere fem-stjernede hoteller, der er perfekt til en romantisk weekend. Der er valg i hele meget af staten, herunder South Florida og dens berømte strande. Floridas fem-stjernede hoteller langs havet har fantastisk udsigt over vandet, forkælelse service og værelser, der er simpelthen fantastisk.

Ritz-Carlton Napoli

Opholder sig på Ritz-Carlton Napoli er ligesom checker ind på to Ritz-Carltons på én gang. Ritz-Carlton Golf Resort, et separat hotel med to mesterskabsgolfbaner, er tre miles væk, og en shuttle kører mellem de to hoteller. Bussen kører fra tidlig morgen til sen aften, og gæsterne på Ritz-Carlton Napoli er velkomne til at nyde faciliteterne på Ritz-Carlton Golf Resort, og vice-versa. Af to, kan Ritz-Carlton Napoli tilbyde den mest romantiske omgivelser på grund af sin tre miles af stranden langs Mexicanske Golf. Det har seks restauranter, herunder en steakhouse tilbyder alderen førsteklasses kød, et omfattende vinkort og klaver aftenunderholdning. Der er 450 værelser, heraf 35 suiter. 51,000-square-foot Ritz-Carlton Spa har 30 behandlingsrum og et fitnesscenter med omfattende cardioudstyr, styrketræning udstyr, frie vægte og tre plasma-tv. Hotellet udvider strand tema med en naturens vidundere center byder på 11 akvarier, herunder to touch tanke hvor gæsterne kan holde levende havskildpadder og søstjerner. Også er på displayet hummere, vandmand, baby alligatorer, hajer og en blæksprutte. Der er også vandreture i naturen og bådture gennem mangroven.

Ritz-Carlton Napoli280 Vanderbilt Beach RdNaples, FL 34108239-598-3300ritzcarlton.com

Fisher Island Club

Fisher Island Hotel og Resort er et af de mest afsides hoteller i South Florida. Det er inden for privat beboelse samfund af Fisher Island og hele samfund er tilgængelig kun med auto-færge, båd eller helikopter. Hele øen indtager kun 216 hektar, og besøgende tage færgen skal være på en officiel gæsteliste. Hotel-- og hele øen--klart henvender sig til de velbeslåede med en ultra-privat ocean-side beach club og hyggelige restauranter, dybt vand marinaer, en mile overskueligt beach, en oceanfront golfbane, et tenniscenter med ler, græs og hard Court og en spa. Øen er 15 minutter øst for Miamis internationale lufthavn. Færger fungerer 24 timer i døgnet, tilbyder masser af muligheder til at feste i South Beach, kun fem minutter væk med færge. Følelsen af afsondrethed er forstærket af en betagende udsigt over Atlanterhavet og Miami skyline. Værelserne, forudsigeligt, er dyre. I 2010 værelse satser begyndte på $400 en nat, og værelser startede med udsigt over havet på $1.400. Der er kun 60 værelser, hvilket yderligere øger sin intim føler.

Fisher Island ClubEn Fisher Island drevFisher Island, FL 33109305-535-6000fisherislandclub.com

Setai

Setai South Beach, blev oprindeligt bygget i 1936 som Dempsey Vanderbilt Hotel. Det er markedsført som en fredfyldt oceanfront hotel, men det er også overvejet hip og trendy på grund af sin beliggenhed i en tid præget af Art Deco-kultur. Setai er beliggende i den nordlige ende af Miamis historiske Art Deco-kvarter. Ifølge hotellets web site er The Setai i umiddelbar nærhed af ca. 800 bevarede periode-bygninger, der tilbyder udsigt over Miamis fortolkning af Art deco-periode af 1920erne og 1930s. Lincoln Road, som har et væld af butikker, caféer og restauranter, er inden for nem gåafstand, som er et udvalg af restauranter. Mange South Beach natteliv og underholdningssteder ligger inden for en 15-minutters tur, og hotellets concierge kan foretage reservationer og arrangere transport. Værelserne har irske sengetøj, fladskærms tv og eget badeværelse med luksus brusehoveder og Laura Tonatto badeprodukter. Badekåber og tøfler tilbydes i hvert værelse.

Setai2001 Collins AvenueMiami, FL 33139305-520-6000Setai.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com