Typer af Alfredo saucer

Typer af Alfredo saucer

Alfredo sauce er en enkel, cremet hvid sauce, der er især populær hos fettuccine. Der er flere variationer af den traditionelle italienske opskrift; for eksempel, er amerikanske versioner typisk fortykket med stivelse, resulterer i noget tættere til en béchamel (balsamella på italiensk) end en Alfredo. Tilføjelse af kød eller grøntsager, er som broccoli og kylling, også et populært valg.

Italienske Alfredo Sauce

Traditionelt, er Alfredo sauce lavet af lige dele af vægten af usaltet smør, piskefløde og revet parmesanost. For at gøre det, blot opvarme fløden over svag varme, tilsæt smør og rør indtil smeltet, og gradvist rør parmesanost indtil den er smeltet og saucen bliver tyk. Fordi det ikke er fortykket med stivelse, er det tyndere og mindre cremet end amerikanske Alfredo saucer. Det er også sværere at gøre, da det kræver langsom madlavning over svag varme; forsøge at gøre det for hurtigt og det kan adskille, hvilket resulterer i en fedtet masse ost flyder i smeltet smør.

Amerikanske Alfredo Sauce

Amerikanske Alfredo sauce gør Alfredo forberedelse lettere for kokke, især i travle restauranter, at forberede Alfredo hurtigere og gøre det mere stabilt. Ligesom béchamel, den traditionelle fransk hvid sovs, er denne type af Alfredo fortykket med en roux - smør og mel koges sammen, indtil melet ikke længere har en rå smag. Resten af processen er ligesom den italienske version: tunge fløde og Parmesan er ført ind i roux at producere en cremet sauce.

Fedtfattig Alfredo Sauce

Folk, der ikke kan spise meget fedt men stadig ønsker at forkæle dig selv med Alfredo sauce bliver nødt til at foretage nogle justeringer; da saucen er fremstillet af smør, ost og piskefløde, er næsten alle sine kalorier fra fedt. Erstatter cremen med fedt-fri kondenseret mælk kan hjælpe med at skære fedt samtidig bevare nogle af cremet smag. En anden potentiel stedfortræder er fedtfattig hytteost blandet med fedtfattig yoghurt og parmesanost, selv om dette er et stort skridt fra den oprindelige opskrift.

Alfredo Sauce variationer

Fordi Alfredo er sådan en simpel sauce, er tilføjelser såsom kød og grøntsager ikke overvældende. Gode valg for grøntsager omfatter broccoli, asparges og champignon. Kylling bryst er også et populært supplement. For en mere usædvanlig måltid til særlige lejligheder, så prøv Alfredo sauce med krabber eller hummer. Virginia Alfredo (Alfredo sauce med landet skinke og swiss chard) er en grundigt amerikanske variation.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com