Restauranter i nærheden af Crazy Horse, Paris

Restauranter i nærheden af Crazy Horse, Paris

Den skøre hest på den eksklusive Avenue George V i den 8th arrondissement, er en erotiske cabaret bedst kendt for sin tilsyneladende identiske nøgen kvindelige dansere. En aften på Crazy Horse har også tryllekunstnere og andre kunstnere mellem de musikalske numre. Du kan bestille en kombineret middag/show billet med en prix-fixe tre-retters middag på en af flere nærliggende restauranter.

Fouquets

Fouquet's, på hjørnet af Avenue George V og Champs-Elysées, er et historisk monument og foretrukne showbiz hjemsøge (plaques indskrevet med navnene på César award vindere linje fortovet ved indgangen). Den franske præsident, Nicolas Sarkozy, valgte at fejre sin valgsejr på Fouquet's. Chef, Jean-Yves Leuranguer, forbereder franske specialiteter med et kreativt strejf. På grund af Fouquet's showbiz forbindelse henvise retter ofte til verden af biografen. For eksempel er der hvilling, Colbert stil, en favorit skuespiller Robert Hossein; Jean Todt hummer ravioli; eller César award chokolade ørken.

Fouquets99, avenue des Champs-Elysées75008 Paris+33-01-40-69-60-50lucienbarriere.com/Localized/fr/Restaurants/nos_restaurants/Fouquets.htm

Le Comptoir de Thiou

Le Comptoir de Thiou, i samme bygning som de Crazy Horse, er en Franco - Thai fusionsrestaurant med elegant Thai-inspireret moderne indretning. Start med forårsruller med fine sprøde grøntsager, eller mini salt og peber Krabbekløer, så prøv den gråd Tiger med hus frites. Du kan også vælge den røde karry med dampet skotske laks og afslutte måltidet med en lækker Tarte Tatin med karamelliseret mango.

Le Comptoir de Thiou12, avenue George V75008 Paris+33-01-47-20-89-56comptoirdethiou.fr/index.html

Marius et Janette

Marius et Jeanette serverer frisk fisk og skaldyr retter

Marius et Jeanette er en berømt fisk og skaldyr restaurant hvis luksuriøse mahogni-paneled spisestue ligner indersiden af en yacht. På temmelig stribede duge tjener tjenere op en bred vifte af friske fisk og skaldyrsretter, herunder sjældne sorter af rå østers. Husets specialiteter omfatter sole meunière fra Quiberon-bugten, grillet pighvar og havaborre enten grillet eller bagt i et salt skorpe. Næste dør er Le Petit Marius, en mere overkommelig fisk og fiske-og skaldyrsrestaurant tilhører de samme ejere.

Marius et Janette4, avenue George V75008 Paris+33-01-47-23-41-88mariusetjanette.com/

Devèz

Restauranter i nærheden af Crazy Horse, Paris

Devèzs specialitet er Aubrac oksekød.

Devèz får sit navn fra "devèses," de grønne græsgange i regionen Aubrac beliggende op til 1400 meter højt over havets overflade. Restaurantens speciale, er ikke overraskende, Aubrac oksekød tilberedt på enhver mulig måde---som en gryderet, ristede eller grillet à la plancha. Devèzs vinkælderen er velforsynet, især med vine fra Rhône-dalen og Languedoc-Roussilon.

Devèz5, place de l'Alma75008 Paris+33-01-53-67-97-53ledevez.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com