Hvordan at rengøre en Plexiglas forruden på en motorcykel

Hvordan at rengøre en Plexiglas forruden på en motorcykel

Motorcykel forruder er normalt lavet af Plexiglas eller polycarbonat plastik. Disse materialer er en letvægts, overkommelig, splintres-resistente alternativ til glas, der kræver særlig pleje. Selv om det er langt sikrere end glas polycarbonat, det kan ikke rengøres som glas eller det bliver hurtigt kedeligt og scratch. Motorcykel forruder er ofte over renset eller rengjort med forkerte materialer, som gør en forrude synes uklar. Rengøring en Plexiglas eller plast motorcykel forruden med ekstra omhu vil forsikre forruden ikke ridse eller cloud for tidligt.

Instruktioner

• Våd overflade af forruden med en våd klud. Hvis forruden overflade er dækket med fast på snavs eller bugs sæt den våde klud over forruden at suge de mest beskidte regioner. Alternativt kan du udfylde en ren sprayflaske med vand fra hanen og spray overfladen af forruden.

• Ring ud den våde klud i rent vand og tør forsigtigt forruden. Undgå at bruge pres under renseprocessen og lad vandet for at fjerne snavs så meget som muligt.

• Skyl kluden, og Gentag aftørring forruden, indtil det synlige snavs er fjernet. Skrub ikke forruden, da dette kunne male snavs i Plexiglas og skabe ridser. Hvis resterne ikke kan fjernes med kun vand fortyndes en lille mængde af en mild skålen vaske i en spand vand og bruge denne fortynding til rengøring.

• Slukke forruden flere gange med rent vand fra kluden. Gentag denne proces, indtil alle snavs og sæbe er fjernet. Til meget snavset forruder ændre skyllevandets flere gange for at undgå genindføre snavs på forruden.

• Tør forrude med en ren klud. Begynde tørringsprocessen, kun når alle synlige snavs er fjernet. Pat forruden forsigtigt og brug ikke overdreven pres mens tørring af plexiglas.

Tips & advarsler

  • Terry klud håndklæder fungerer bedst for rengøring Plexiglas, da de er bløde og frigive snavs let når skylles. Aldrig brug tøj, der er blevet brugt til at rense med et kemikalie; eventuelle restkoncentrationer på kluden kunne beskadige motorcykel forruden. Holde en ren klud med dig til rengøring af forruden. Undgå at bruge gas station skrabere eller noget ikke-godkendte renere. Konsultere motorcykler vedligeholdelsesmanual for en liste over almindelige rengøringsmidler godkendt til at rense forruden.
  • Aldrig ren en motorcykel forrude med traditionelle glas renere. Produkter, der indeholder ammoniak eller alkohol vil skade Plexiglas forruder på kontakt. Papirvarer, såsom papirhåndklæder, må ikke anvendes på en motorcykel forruden. Papirprodukter indeholder træ fibre, som vil skabe fine ridser på overfladen af forruden.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com