Typer af aktiviteter til fysisk leg

Fysisk spiller hjælper familier bekæmpe fedme sammen. Børn, der deltager i regelmæssig fysisk spiller kan naturligvis forbedre deres motorik og koordinering, få selvtillid og udvikle sociale færdigheder. Gør det sjovt for børnene og foregå med et godt eksempel ved at deltage: når familier spille sammen, de kan opbygge stærke bånd og skabe glade minder. Sigte i en halv time af daglig motion og lære børnene sunde vaner, der kan vare hele livet.

Kører

Organisere spil, at opmuntre børn til at køre, sprint og jage. Løb gavner overordnede sundhed og fremmer en følelse af velvære. Vælge strukturerede aktiviteter, der tillader børn at køre sammen uden konkurrerer mod hinanden og begrænse aktiviteterne til 15 eller 20 minutter ad gangen, så børn ikke over øve sig selv. Som et barns udholdenhed forbedres, kan du sikkert øge deres køretid.

At udforske hindring kurser

Forhindringsbaner og legepladsudstyr give børn med mulighed for at svinge, klatre, løbe og hoppe. Når børnene udforske legeredskaber som abe barer eller gynge sæt, bygger de muskelstyrke og fitness. Oprette en forhindringsbane derhjemme for at inspirere dine børn til at spille udendørs mere ofte.

Dans

Ud over at yde god motion, producerer dans følelser af lykke og glæde. Danseundervisning forbedre udholdenhed, muskeltonus, koordinering og selvdisciplin. Det giver også børn en nonverbal afsætningsmulighed for at udtrykke deres følelser.

Cykling

Cykling er en stor familie aktivitet. Når du cykler sammen som en familie, kan du tilbringe tid udendørs og Udforsk parker, fitness stier eller boardwalks. Udnyt muligheden for at lære dine børn cykel sikkerhed færdigheder, således at de er mere opmærksomme og omhyggelige, når de cykler på egen hånd.

Svømning

Svømning er en lav-effekt aerob aktivitet, der bygger muskler, forbedrer lungekapacitet og toner hele kroppen. Svømme hold tilbyder børn mulighed for at prøve nye fysiske udfordringer som dykning eller racing. Derudover kan børn opbygge nære venskaber med holdkammerater og lære sikker uddannelse praksis.

Klatring og hoppe

Klatring aktiviteter hjælpe børn med at udvikle fysiske udholdenhed, balance, koordination og smidighed. Udfordrende børn til skala hindringer udvikler problemløsning færdigheder og øger deres tillid. Hoppe aktiviteter som igen stiger på en trampolin eller sjippetov lære koordineringen, forbedre fitness og gavne lymfesystemet.

Holdsport

Deltager i team sport som fodbold, baseball og basketball kan forbedre hånd-øje koordination, kognitiv tænkning færdigheder og sociale kompetencer. At indføre børn til gruppen sport, når de er unge øger sandsynligheden for, at de vil deltage i dem, når de bliver ældre og lærer børn at tage sig af deres organer og opretholde sunde vaner.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com