West Palm, Florida campingpladser

West Palm Beach, Florida, ligger cirka en times kørsel nord for Fort Lauderdale på Floridas sydøstlige kyst. Med statslige parker, søer og strande alle tæt på West Palm giver området masser af campingpladser muligheder for dem der søger udendørs accommodations. Campingpladser varierer i størrelse, pris og faciliteter. I vintersæsonen kræver campingpladser normalt forud reservationer.

Lion Country Safari KOA

Denne campingplads er ligger kun 15 miles vest for West Palm Beach, Florida, ejet og drevet af KOA, en national campingplads kæde. Campingpladsfaciliteter omfatter et-værelses hytter og telt og RV websteder. Alle steder har konkrete puder. Kæledyr er ikke tilladt i telt og kabine websteder.

Campingpladsen tilbyder flere faciliteter, herunder: telefon service, gratis trådløst Internet, LP gas og tanke til campingvogne og 50 amp elektriske tilslutninger. Underholdning er også tilgængelig på i haven med en stor legeplads, swimmingpool og dæk, basketball og volleyball-baner og en tv-stue med brætspil. Bestillinger kan gøres online, via e-mail eller ved at ringe direkte til campingpladsen. Varierer afhængigt af tidspunktet for ophold og site tilgængelighed.

West Palm Beach / Lion Country Safari KOA2000 Lion Country Safari RoadLoxahatchee, FL 33470-3976(561) 793-9797www.KOA.com

Vacation Inn Resort

Vacation Inn Resort er en fuld størrelse campingplads for campingvogne i hjertet af West Palm Beach. Udover et vandland tilbyder Vacation Inn campister med månedlige RV site huslejer. De vigtigste drage af campingpladsen er de mange faciliteter der tilbydes. Campister kan forvente to opvarmede pools, tennis-og shuffleboard, spabade og saunaer. Kæledyr er tilladt og angivet gange udbydes til kæledyr til at strejfe uden snor.

En stor rekreation hall kan rumme mange mennesker og omfatter et storskærms-tv, et træningslokale, billardbord og bibliotek. Gruppeaktiviteter er planlagt hver måned. RV masser er udstyret med kabel-tv, trådløst Internet, konkrete puder med picnic-borde og 30 og 50 amp elektriske tilslutninger. Reservationer kan foretages af gerning feriekomplekset eller e-mail for yderligere oplysninger. Priser er på månedsbasis og starter ved $1.400.

Vacation Inn Resort6500 N. militær TrailWest Palm Beach, FL 33407(561) 848-6170vacationinnrvpark.com

John Prince Park campingpladsen

Med næsten 300 RV og telt, campingpladser, John Prince Park campingpladsen kan rumme mange rejsende. Over halvdelen af lokaliteter indeholder brolagte puder med el, vand og spildevand tilslutninger til RVS Campingpladsen ligger på 48 hektar bare et par miles vest for West Palm i Lake Worth, Florida. Campingpladsen er populære for bådejere, da det sidder på en sø Osborne og har en fuld båd rampe. Kæledyr er velkomne, hvis de er i snor.

Priser varierer efter sæson og tilgængelighed, så campister bør opfordre campingpladsen direkte til løbende priser. Forbehold udfylde hurtigt til vintersæsonen. Campingpladsen er forvaltes af Palm Beach County og har 24-timers gated sikkerhed.

John Prince Park campingpladsen4759 syd Kongressen AvenueLake Worth, FL 33461(561) 582-7992www.pbcgov.com/Parks/Camping/johnprincepark


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com