Hvordan at vokse ud af en Relaxer i multiracialt hår

Hvordan at vokse ud af en Relaxer i multiracialt hår

Ifølge Merriam-Webster, multiracialt betyder "består af, der omfatter, eller som repræsenterer forskellige racer." Hvis du er en racer person med afslappet hår, har du sandsynligvis krøllet naturligt hår. Din krøllede hår i sin naturlige tilstand kan være tør, kruset eller kinky. Disse egenskaber gør multiracialt hår meget forskellige fra kaukasiske hår, som er karakteristisk glat og skinnende, og er normalt årsagen til hvorfor mange med krøllet eller multiracialt hår vælger at anvende relaxers. Kemikalier i relaxers er meget skadeligt for håret, så det er en klog og sunde valg at vende tilbage til din naturlige hår. Fordi relaxers er en permanent proces, skal det ske på to måder: klippe håret ud eller ned til dens naturlige tilstand; eller skiftes, som betyder vokser ud relaxer i dit hår, indtil dit naturlige hår er vokset ud til ønskede længde. Mange multiracialt og afrikansk-amerikanske folk med afslappet hår gør beslutningen om at skifte eller vokse ud af deres afslappet hår. Dog skiftes kan være en udfordrende proces, og du skal være så dygtige som muligt om dit naturlige hår før du beslutter dig til at vokse ud dit relaxer.

Instruktioner

• Beslutte hvor længe du vil overgangen. Du kan måde for at gøre en kort overgang, som er normalt et par måneder til et halvt år, eller en lang overgang, som kan være lige så lang som et år. Som dit naturlige hår vokser ud fra relaxer, skal du administrere de to forskellige hår teksturer meget omhyggeligt, fordi det punkt, hvor to teksturer mødes, kendt som linjen af afgrænsningen, er meget skrøbelige. Den tid du vælger at vokse ud relaxer i dine multiracialt hår er bestemt af hvordan komfortable du vil være med den længde du har når du afbrød afslappet enderne af dit hår.

• Eksperimentere med forskellige frisurer. Der er mange stilarter anvendelig til multiracialt hårtyper. Fletninger, drejninger og rulle sæt er bare et par muligheder. Du kan også bære parykker og udvidelser, som du vokse ud dit relaxer, som vil være særlig praktisk for dig, hvis du ikke endnu er fortrolig med styling i ny vækst af dit naturlige hår, eller hvis du ønsker den nye vækst at være så beskyttet som muligt. Som dit hår vokser længere, det er en god idé at stoppe styling med udvidelser og væver, så du bedst kan tilpasse sig til dit naturlige hår og vil ikke have så stort et chok, når din relaxer vokset helt ud.

• Fugter dit hår. Som førnævnte, multiracialt hår i sin naturlige tilstand er ofte kinky eller meget stramt oprullet, er hvilket betyder det ofte tør og sværere at kam. Samtidig vokser ud af din relaxer, bør hår holdes fugtet med fugtgivende shampoo (ikke mere end en gang om ugen som shampoo indeholder ingredienser, der kan fremme udtørre multiracialt hår hvis vant til ofte), Crimper, og lejlighedsvis dyb conditioning behandlinger (en gang om ugen eller to gange om måneden). Olier såsom kokosolie eller olivenolie, kan også være nødvendigt at holde håret fugt, afhængigt af din særlige hårtype.

• Brug de rigtige værktøjer, når du administrerer dit hår. Nødvendige værktøjer til administration af dit hår omfatter en bred tand og en satin tørklæde eller pudebetræk. En bred tand med afrundede kanter er afgørende så du ikke vil snag din krøllede låse mens kæmning, og bør kun anvendes, mens håret er vådt. Multiracial hår, som afrikansk-amerikanske hår, vil kun blive snagged og forårsage unødvendig smerte når kæmmet mens tør. Dække dit hår med en satin tørklæde eller sove med en satin pudebetræk er vigtigt fordi bomuld tørklæde og pudevår absorbere fugt, hvilket er modsat af, hvad du forsøger at gøre, mens vokser ud af din relaxer.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com