Hvordan du ændrer linsen på briller

Hvordan du ændrer linsen på briller

Briller kræver nogle gange grundlæggende vedligeholdelse, ligesom andre personlige genstande såsom ure eller sko. Denne vedligeholdelse kan betyde at ændre en linse i et par briller. Ændre en linse, muligvis på grund af skader eller en ændret recept, er ret almindelig. Denne vedligeholdelse er ikke umuligt og kan ske med de rigtige værktøjer og en smule tålmodighed, eller ved hjælp af optisk fagfolk i området.

Instruktioner

• Vælge hvorvidt du ønsker at forsøge at ændre linsen selv, eller hvis du gerne vil tage dine briller til en optisk butik. Nyttige faktorer at gøre denne afgørelse inkluderer, hvorvidt du har gjort denne form for vedligeholdelse før, hvis du har de rette redskaber, type af glas du har og hvis du ønsker at tage sig tid til at udføre opgaven.

• Bestemme, hvilken type af briller du har. Hvis du har metal brillestel med skruer eller plastpaneler, bør du kunne ændre linsen selv. Det ville være klogere at tage andre former for briller, såsom uindfattede, til en optisk butik som disse billeder kræver mere specialiserede metoder til at ændre linser.

• Indsamle de værktøjer du skal bruge hvis du beslutter at ændre linsen selv. Lå værktøjerne ud på en hård flad overflade som en counter, tabel eller endda på toppen af en stor kasse. Sørg for, at hvis du bruger skruer til at have et par udskiftninger på hånden, bare i tilfælde.

• For metalrammer, bruge monokel skruetrækker til at fjerne skruen på siden af briller hvor du ændrer linsen. Anbring skruen i en lille beholder. Fjern linsen. Placer udskiftning linse i rammen, ved hjælp af andre linsen i briller som en guide. Line op i rillen i objektivet med rammen. Dette kan tage nogle tilpasning. Med skruetrækker, sætte skruen tilbage på plads. Spænd skruen, indtil den er lun, men ikke til punktet af stripping skruen. Linsen skal holdes fast på plads og flytte ikke.

• For plastpaneler, varme vand i en gryde eller mikrobølger skål indtil det koger. Brug metal tænger at dyppe din briller i vandet i et par sekunder til et minut. Fjerne briller. Fast forstå briller og langsomt skubbe på linsen fra forsiden til bagsiden. Hvis linsen ikke kommer ud, Gentag dyppe briller i vand, indtil linsen kan være poppet ud. Placer udskiftning linse inde i briller. De fleste objektiver har en let bue på forsiden, som du kan bruge som en guide. Gåpåmod fast, men forsigtigt, i omvendt rækkefølge af, hvordan du tog den gamle linse. Du vil vide, linsen er poppet på plads, når det ikke længere bevæger sig, og når det passer ind i rillen af rammen.

• Rengør linserne med en blød rengøringsklud og renere linsevæske. Ændre linsen på et par rammer uundgåeligt betyder fingeraftryk på linserne, så rengøring er nødvendig bagefter.

• Spørge en optisk butik at ændre linsen på dine briller er en anden mulighed. Du kan bruge en optisk butik du allerede hyppige, eller du kan bruge din telefonbog eller internettet til at finde en optisk butik. Kontroller, at butikken er akkrediteret af Better Business Bureau. Velrenommerede optisk butikker bør være i stand til at ændre en linse til gratis eller mod et mindre gebyr inden for en kort periode.

Tips & advarsler

  • Sørg for at arbejde i et godt oplyst område, når du ændrer en linse.
  • Holde børn beskæftiget med legetøj eller uddannelsesmæssige TV og kæledyr i et andet rum, mens du arbejder med dine briller.
  • Gå langsomt når dreje og skrue at undgå skred og ridser og også at undgå at miste en skrue.
  • Altid har stor forsigtighed ved brug af kogende vand til at undgå at brænde dig selv.
  • Briller Crafter advarer om, at du ikke skal bruge noget, der producerer en åben flamme til at opvarme plastpaneler.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com