Arizona Biltmore Resorts

Arizona Biltmore er en del af samlingen Waldorf Astoria af luksus resorts. Med en historie af berømte gæster og en design samarbejdede på af Frank Lloyd Wright, Arizona Biltmore formål at give særlige gæst tjenester og erfaringer. Dette luksusferiested henvender sig til både business og fritid rejsende, samt bryllupsfester og særlige begivenhed grupper.

Accommodations

Arizona Biltmore har 738 værelser og suiter, hver indrettet med en velassorteret minibar, højhastigheds-Internet, skrivebord og neutral-tone tekstiler. Marmorbadeværelserne er udstyret med en makeup spejl, skala og dobbelt dræn. Concierge-niveau værelser ligger i en separat bygning, kaldet Ocatilla, som har en privat pool og klublounge. Et andet kompleks indeholder 78 en - og to-værelses villaer.

Arizona Biltmore

2400 øst Missouri Ave.

Phoenix, AZ 85016

800-950-0086

arizonabiltmore.com

Spisning

Arizona Biltmore har en bred vifte af spisemuligheder, fra full-service gourmetmad til drinks ved swimmingpoolen. Poolbaren Cabana Club byder på en poolbar og en let menu forretter, salater og sandwiches. Til fine dining, prøv Frank og Albert's Biltmores version af komfort mad: farsbrød, filet mignon og havaborre. Eller spise på stedets signatur restaurant, Wrights på Biltmore for retter tilberedt af friske råvarer og en menu, der ændres, afhængigt af hvad der er i sæson. Du kan bestille roomservice 24 timer om dagen i retter som frisk frugt og æg til morgenmad, sandwich og salater til frokost, og svinekød koteletter og grydesteg til middag.

Ting at gøre

Under dit ophold på Arizona Biltmore kan du bo travlt med en bred vifte af aktiviteter. Hvis du er i humør til aktiv sjov, tilbyder Resortet tennisbaner, kroket, cykelleje, privat fitnessklasser og ridning. Du kan udforske det omkringliggende område gennem Jeep ture, Grand Canyon ture eller hot air balloon rides. Tage en swing på en runde golf på en af de to baner på den tilstødende Arizona Biltmore Country Club, eller hyre en professionel instruktør at få genopfrisket dine færdigheder. Forkæl dig selv med afslapning på Biltmore's spa, hvor du kan nyde services såsom massage, kropsbehandlinger, hårstyling, manicure og pedicure.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com