Sådan bruger du raffinering maske

Ansigts masker er brugt til at rense porerne, reducere acne og hjælpe stramme løs hud og rynker. Maske behandlinger er ofte udført i dag kurbade, men kan også anvendes i komfort i dit eget hjem. Der findes flere raffinering masker, fra Proactiv raffinering maske til Burt's Bees Pore raffinering maske, hver med sigte på at rense og helbrede huden. Når du bruger en raffinering maske til at opnå glattere og sundere hud, er følger de korrekte anvendelse teknikker afgørende.

Instruktioner

• Rens ansigt med din almindelige sæbe og tør grundigt. Det er bedst at anvende en raffinering masken på ren, tør hud for maske til at overholde for at huden og fungerer korrekt.

• Anvende en lille mængde af masken til fingerspidserne og begynde spredning på dit ansigt. Fokus på områder som din pande, næse og hage og andre steder du skal behandle din hud. Dække huden med et jævnt lag maske behandling, men ikke gnide.

• Tillad raffinering masken til tørre på huden i 10 til 15 minutter. Masken vil begynde at hærde og eventuelt flage. Det er normalt for formlen til at hærde og forlader det på i den foreslåede periode tillader maske til at arbejde ordentligt.

• Skyl masken af med koldt vand. Forsigtigt dup din hud tør med et håndklæde og undgå at gnide huden. Anvende enhver fugtighedscreme eller andre hudpleje produkt som pr din normale rutine.

• Bruge din raffinering maske 2 til 3 gange om ugen. Hvis du bruger Proactiv raffinering maske, kan du bruge det som en spot behandling natten på acne eller urolige områder.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com