Top 10 UFC Knockouts

Top 10 UFC Knockouts

Stigningen i blandet kampsport har set dens flagskib organisation, Ultimate Fighting Championship, få mere fremtrædende stilling til punktet at blive en af de største tilskuer sport i verden i dag.

Trods opdateringer til regler og ændringer i sporten at beskytte krigere fra alvorlige kvæstelser, den farlige karakter af sport fortsætter med at levere nogle brutale og ødelæggende knockouts.

Mens fighters' erindringer kan være diset, er nogle knockouts for svært for fans til at glemme.

Chuck Liddell vs Randy Couture

Disse to krigere mødtes for anden gang på UFC 52. Liddell var ude efter hævn efter Couture havde slået ham TKO under deres første møde. En stor overhånd højre floored Couture før Liddell færdig ham ud på jorden.

Anderson Silva vs Rich Franklin

I oktober 2006 på UFC 64 viste Anderson Silva var alle hvor farligt, han var ved at brutalt ødelægge Franklin med flere knæ til ansigtet, som sendte ham ned til lærredet.

Rich Franklin vs Nate stenbrud

På UFC 56 udfordret virtuelle ukendt contender Nate Quarry den ubesejrede mester Rich Franklin. Kampen fik aldrig forbi første runde som Franklin ramte stenbrud med en glubsk punch og sætte sit lys ud kun 3 minutter ind i kampen.

Gabriel Gonzaga vs Mirko Crocop

UFC 70 i April 2007 blev skueplads for en større ked som stigende stjerne Crocop blev uventet mobbet fra begyndelsen af Gabriel Gonzaga. Som 2-minutters mærket af første runde nærmede sig, Gonzaga smækkede en høj højre kick i siden af Crocops hoved og venstre kroatiske sammenkrøllet på lærredet.

Rashad Evans vs Chuck Liddell

Disse to mødtes under UFC 88 main event i September 2008. Da Liddell flyttede for en anden runde stormløb, en ond overhånd højre fra Evans rev i "Den Iceman's" hage og slået ham ud kolde.

Gary Goodridge vs Paul Herrera

En af de hurtigste og mest brutale knockouts i UFC historie, jo større og mere kraftfulde Goodridge trak Herrera til jorden, fastspændt på "krucifiks" at fælde sin modstanders arme, så udløst en spærreild af albuer til at udskære Herrera efter kun 14 sekunder.

Dan Henderson vs Michael Bisping

UFC 100 i juli 2009, blev en fejde mellem disse to krigere afviklet i kontroversielle mode.

En kæmpe højre hook fra Henderson i anden runde bankede ud Bisping og sendte ham til lærredet. Henderson fulgt op med en faldende krog til den ubevidste Bisping før dommeren kunne stoppe kampen. Trods kontroversen, knockout punch, selv var absolut en af de mest mindeværdige i 2009.

Fedor Emelianenko vs Andrei Arlovski

Som den regerende mester forventedes Fedor ikke at har meget svært ved at fastholde sin titel mod Arlovski. Dog på 6 fod 4 inches, Arlovski var mere end en håndfuld og hans hastighed og hurtig næver haft Fedor på det forkerte ben i de indledende faser. Som mester blev bakket op i en krog og rystet, var en forstyrret i kortene, indtil tabellerne pludselig vendt. Som Arlovski lanceret sig selv i luften for at angribe, en sød højre hook fra Fedor tilsluttet perfekt og faldt contender som et ton af mursten.

Mike Russow Vs. Todd Duffee

Todd Duffee havde været ubesejret før møde Russow på UFC 114 og så ud til at være på vej til et point sejr efter at dominere de indledende runder af kampen. Dog fanget Russow derefter alle på sengen--ingen mere end Duffee--som en tung højre slået Duffee ud kolde og endte kampen i tredje runde.

Matt Hughes vs Carlos Newton

I November 2001 skete den første tv-transmitterede dobbelt knockout i UFC historie på UFC 34.

I anden runde, Hughes blev fanget i en trekant choker af Newton og forsøgte at imødegå det ved at løfte Hughes, før smække ham ned til at bryde hold. Da de begge ramte lærredet, var de to kæmpere ud kolde. Dommeren tjekket Newton, der var ude, og gav kampen til Hughes.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com