Hvordan skib et køretøj fra the USA til Rumænien?

Hvordan skib et køretøj fra the USA til Rumænien?

Rumænien, et land med 22 millioner i det sydøstlige Europa, er kendt mere indvandrere end dens indvandrere. Ifølge den rumænske indvandring kontor, som i August 2009 var der 59,017 udlændinge registreret i Rumænien. Shipping en bil til Rumænien er et spørgsmål om at finde en international virksomhed med kontorer i nærheden af dig, forberede bilen til rejsen og arbejder med afskiberen at forstå internationale takster og rumænske toldregler.

Instruktioner

• Få en skøn. De fleste Flyttefirmaer vil spørge hvor du flytter fra, når du bevæger og hvilken bil du vil flytte, og derefter de kan give dig en gratis vurdering.

• Vælg RoRo ("roll, roll off"), container-fragt, eller eksklusive container shipping, afhængigt af dit budget. RoRo--hvor biler er kørt direkte på et skib og sikret under dæk--er den billigste og nemmeste metode. Hvis du vælger at sende bilen til Rumænien i en beholder, er en eksklusiv beholder dyrere end en fælles én.

• Fyldt op gastank til ikke mere end en fjerdedel af sin kapacitet. Dette er at give grundlæggende bevægelser, mens lastning og losning; overskydende brændstof kan være farligt for hele sendingen, fordi udslip kan føre til brande.

• Fjern dine ejendele ud af bilen, medmindre de er forsikret. Hvis du shipping en bil til Rumænien i en eksklusiv beholder, dine elementer kan være forsikret og kan sendes sammen med bilen. I andre tilfælde er det bedst ikke at sætte dine personlige ejendele i bilen.

• Beslutte, om du ønsker at forsikre din bil. Ifølge Gateway International Movers er international bil Flyttefirmaer ansvarlig for op til $500 pr bil bliver afsendt udlandet; Gateway anbefaler, at købe en ekstra forsikring, så din bil er fuldt forsikret mod skader og shipping udgifter mens shipping en bil. Du kan endda vælge at få en politik, der tilbyder den fulde værdi af køretøjet, hvis der sker noget til jeres som det er at blive leveret internationalt.

• Har bilen afhentet. Normalt, bilen vil blive taget på en lastbil fra dit hjem eller kontor--du kun skal levere køretøjet til terminalen, hvis der er nogen gode veje til dit hjem eller kontor.

• Få hjælp fra din internationale afskiber om håndtering af rumænske told. Mest sandsynligt har afskiberen partnervirksomheder med agenter, der tager sig af dokumentation toldformaliteterne i Rumænien.

• Betale virksomheden. Internationale bil Flyttefirmaer acceptere kassereren og certificeret kontrol, samt kontanter eller endda kreditkort betalinger. Du har også mulighed for ikke at betale den fulde værdi; et token forskud--efterfulgt af balancen ved levering i Rumænien, udbetales i kontanter eller certificeret check--er fælles.

• Arbejde med din afskiberen at forstå internationale skatter og takster for forsendelse til Rumænien. Afgifter og forordninger for internationale bil flytter varierer fra land til land, og der kan være ekstra gebyrer, såsom losning gebyrer og dokument gebyrer, i Rumænien. Du kan også være ansvarlig for skatter og importafgifter, når du leverer en bil oversøisk. Dine internationalt bil flyttefirma bør holde dig orienteret om disse.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com