Hvordan til at panorere stege grøntsager

Hvordan til at panorere stege grøntsager

Det ikke tage normalt meget til at få folk til at spise gulerødder, kartofler og grønne bønner, men fødevarer som rosenkål og kålroer tendens til at kræve mere at overtale. En måde at fremme forbruget af sådanne grøntsager er ved maskering deres varianter – dækker grøntsag med en sauce, at omdanne det til en suppe eller stegning det. En sundere, mere velsmagende måde er at vælge en madlavning metode, som faktisk bringer og saldi varianter. Af pan ristning grøntsager, smagen bliver koncentreret og deres naturlige sødme kommer ud. Ristning er værd en minimal indsats, det tager.

Instruktioner

Hvordan til at panorere stege grøntsager

Friske krydderurter tilføje dybde til ristede grøntsager.

Skyl grøntsager under vand, skræl (hvis nødvendigt) og skæres i stykker af samme størrelse - dette sikrer grøntsagerne stege jævnt. Let kaste grøntsager med olivenolie eller raps olie og Krydr med salt, peber og din smag af valg. Timian, rosmarin, hvidløg, salvie og friskpresset citron arbejde særligt godt med de fleste grøntsager.

• Placere de krydrede grøntsager i en gryde eller bagning bradepande, let smurt med olie – dette hjælper med at sikre grøntsager ikke vil holde sig til panden. Sørg for ikke at crowd grøntsagerne på panden--uden plads nok grøntsager vil damp, i stedet for at stege.

Hvordan til at panorere stege grøntsager

Ristning er et sundere alternativ til stegning grøntsager.

Stege grøntsagerne i en meget varm ovn--mellem 450 grader Fahrenheit og 500 grader Fahrenheit. Nogle grøntsager, som gulerødder og grønne bønner, koge hurtigt, mens andre - de fleste rodfrugter--kan tage op til en time at stege. Ved hjælp af høj varme, vil grøntsagerne tage på et flot, jævnt brune ydersiden men stadig fugtig indeni.

Hvordan til at panorere stege grøntsager

Tjek på grøntsagerne gange under ristning, dreje med en ske eller spatel mindst en gang. Når tænder ristning rodfrugter, der kræver mere tid, to eller tre gange for at sikre endda madlavning.

• Serveres ristede grøntsager, som er--ingen ekstra sauce eller krydderier er nødvendig, undtagen ekstra salt og peber. Ristede grøntsager gøre en flot akkompagnement til stegt oksekød, Bagt kylling eller fisk, eller som en del af et vegetarisk måltid.

Tips & advarsler

  • Tror sæsonbetonede, når du vælger grøntsager – du kan endda finde friske råvarer til stegning i vintermånederne. Epicurious har en guide til at finde årstidens råvarer af region (Se ressourcer).
  • Rodfrugter--gulerødder, rødbeder, majroer, pastinak og jordskokker--er ideel til stegning og nemmere at finde i de køligere måneder (Se ressourcer).

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com