Hvorfor bære Chaps på en motorcykel?

Ridning en motorcykel udsætter dig for elementer og miljø. Beskyttende gear som et par gode kæbe kan holde dig varm, tør og yde en vis beskyttelse i tilfælde af en mindre ulykke.

Beskyttelse

Tunge læder chaps og en læderjakke og handsker er alle nødvendige beskyttelsesudstyr. Selv i sommer måneder kæbe er et godt valg til at beskytte dig selv fra eventuel skade under et mindre styrt, eller endda fra konstant virkningen af fejl på nøgne hud.

Komfort

Ridning i åben vind betyder kan din kropstemperatur falde hurtigt. Læder chaps dække et af de områder ramt direkte af vinden, dine ben. Dette kan bevare varmen mens ridning og yde en vis beskyttelse fra elementerne i de fleste forhold.

Sort

Isoleret liners og lynlås ventilationskanaler er funktioner du kan have på læder chaps til at hjælpe med at tilpasse sig hver sæson. Liners isolere i de koldere måneder og ventilationsaabninger tilbyde afkøling i varmere årstider. Iført chaps året rundt er en god idé, så sørg for at tilføje funktioner, der vil gøre dig mere komfortabel.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com