Mobile Home parker i Marathon, Florida

Mobile Home parker i Marathon, Florida

Marathon er en by, der omfatter syv øer i midten af den verdensberømte Florida Keys. Dette er et mekka for sightseeing, fiskeri, svømning, snorkling og andre vand-relaterede aktiviteter. Områdets popularitet har ført til oprettelsen af et væld af mobilhome parker, der er placeret lige langs vandet.

Græsklædte centrale RV Park & Resort

Et nyt resort, der åbnede i 2009, de græsklædte nøglen RV Park & Resort tilbyder gæsterne direkte adgang til Mexicanske Golf. Det har store pull-through RV websteder, der kan rumme store rigge og udstyret med gratis trådløst Internet, vand, kloak og både 30 og 50 amp elektriske forbindelser. Gæsterne kan vælge mellem enten standard, premium, havnefronten eller deluxe waterfront websteder. På denne naturskønne ejendom er en pool, boat docks, en strand med hvidt sand, et klubhus med organiserede aktiviteter og picnic-borde. Overvågningskameraer er på hotellet for at yde beskyttelse. Forbehold er accepteret og udvidet ophold er tilgængelig. Yderligere faciliteter omfatter tøjvask og hestesko pitten. RV leverer, forskellige gaver og garvning lotion er til salg på feriestedet.

Græsklædte centrale RV Park & Resort58671 overseas Highway--MM 58.7Marathon, Florida 33050305-289-1606grassykeyrvpark.com

Pelican Motel & Trailer Park

Pelican Motel & Trailer Park i Marathon på græsklædte nøglen er inden for gåafstand fra Dolphin Research Center. Parken har 85 RV websteder samt en motel med ni værelser. Funktioner af ejendommen omfatter boat docks, en swimmingpool, en fish rengøring station, et vaskerifaciliteter, et anlæg med toiletter og brusere, og en tiki hut ved siden af havnen. Alle RV webstederne har beton terrasser og picnic-borde. Tilbyder delvis skygge, har steder også kabel-TV, vand, kloak og 30-amp elektriske forbindelser. Motelværelser har aircondition, og enten fuldt udstyret køkken eller små køleskabe.

Pelican Motel & Trailer Park59151 overseas HighwayMarathon FL 33050305-289-0011My.att.net

Jolly Roger Travel Park

Beliggende på bugten side af græsklædte nøgle, har Jolly Roger Travel Park rummelige RV websteder, der kommer med vand, kloak, elektriske, kabel-TV og højhastigheds-internetadgang. Der findes også telefonforbindelser. Parken byder på skyggefuld og græsklædte steder omgivet af palmetræer, toiletter og brusere, et vaskerifaciliteter, en pavillon og en hund gåtur. Ideal nemlig folk hvem nyde vandaktiviteter, parken har en swimming område, boat docks, en bådehavn og en båd rampe, som gæst i parken kan bruge gratis. Gæsterne kan også nemt snorkel på dette område ved at gå ned til molen før du går i vandet.

Jolly Roger Travel Park59275 overseas HighwayMarathon, FL 33050800-995-1525jrtp.com


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com