Hvordan at slippe af med mørke rande Under øjnene i en uge

Mørke rande, skygger og poser under øjnene kan gøre dig se træt og udmattet. Øjnene er et af de første områder af ansigtet der folk fokuserer på, så det er vigtigt at sikre, at dine øjne ser frisk og lyse. Lær hvordan du slippe af med dine øjne mørke rande og undereye tasker på bare én uge at se forfrisket, genoplivede og smukke.

Instruktioner

• Få mindst 7 timers søvn, men mere er bedre. Denne skønhed tip citeres ofte for en bred vifte af skønheds- og maladies, men det gælder især for undereye cirkler og undereye tasker. En mangel på hvile og søvn drev blod til dine øjne hvor din hud er tyndere. Dette resulterer i den mørke, undereye skygger og cirkler.

• Bruge en pude til at sikre, at du sover med hovedet lidt hævet. Dette holder væsker fra indsamling i dit ansigt, hvilket kan føre til poser under øjnene.

• Tjek din kost. Mørke rande under øjnene er undertiden forårsaget af specifikke vitaminmangel i din kost og livsstil. En sund, afbalanceret kost med masser af friske frugter og grøntsager kan hjælpe mindske og slippe af med rande og poser under øjnene. Også, aktuelle anvendelser af C-vitamin og andre antioxidanter (såsom vitamin K) kan hjælpe lysne din teint og områderne omkring dine øjne. Sådanne vitamin sera kan købes hos din lokale helsekost butik i afsnittet skønhed.

• Brug en kold, koffein-rige komprimere til at opdatere dine øjenomgivelser og slippe af poser under øjnene. Stejle en koffeinholdige, naturlige te (f.eks grøn te og sort te) i kogende vand. Afkøles og opbevares i køleskab i tepose. Placer de kolde teposer over hvert øje og ligge ned i 15 minutter. Den kølende effekt af tepose kan reducere undereye tasker, mens de naturligt koffein i te kan stramme dine porer og blodkarrene til at reducere mørke rande. Du kan også spraye dit ansigt med kold te du lavet til at stramme porerne og gøre din facial hud ser glat og lyse.

• Fugter området omkring øjnene med en eye-specifik lotion formel. Området omkring øjnene er meget følsom og kræver specialiseret fugtighedscreme for at opfylde de specifikke behov. Også giver forskellige produkter, såsom Olay Regenerist Eye Serum, anti-aging egenskaber (link i afsnittet ressourcer).

• Anvende en K-Vitamin vitamin løsning til de mørke rande. K-vitamin har vist sig at reducere mørke rande i nogle kliniske forsøg. Produkter som Vita-K løsning Professional for mørke rande siges at være særdeles effektiv og er tilgængelig fra online-forhandlere som Amazon (link i afsnittet ressourcer).

• Reducere poser under øjnene, som kan overdrive udseendet af mørke rande. Et stænk af koldt vand kan reducere hævelser, mens aktuel fugtighedscreme som Under EyeBryten svær mørke rande og under øjnene hævelser formel med anti-inflammation egenskaber kan også hjælpe (link i afsnittet ressourcer).

• Skjule de mørke rande med makeup. Du kan også prøve makeup specifikt formuleret til at skjule, camouflere og skjule mørke rande. Et sådant produkt er Bioelements magt Concealer - mørk cirkel Corrector, tilgængelig på makeup specialbutikker og online (link i afsnittet ressourcer). Bruge fingeren til at omhyggeligt dab produkt under øjet og Gnid forsigtigt. Dække under de mørke rande, også for en selv look.

Tips & advarsler

  • Købe concealer specielt designet til at dække mørke rande, og investere i høj kvalitet fugtighedscreme for at begrænse omfanget af de mørke undereye tasker.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com