Campingpladser i nærheden af Seabrook, New Hampshire

Campingpladser i nærheden af Seabrook, New Hampshire

Den lille badeby byen af Seabrook, New Hampshire, med mindre end 10.000 mennesker, har kun en folkeskolelærer, en high school, et bibliotek og en fem kirker, men ingen campingpladser som ligger direkte i de 9 kvadrat miles af byens grænser. For at bo i Seabrook korrekt, bliver besøgende nødt til at bestille et hotelværelse. Heldigvis er der flere andre byer i nærheden, som tilbyder indkvartering for dem, der ville snarere rough det.

Sortbjørn campingpladsen

Sortbjørn ligger bare tre miles fra Seabrook i Maryland, 200 websteder med fuld tilslutninger og ubegrænset trailer størrelser. Andre faciliteter omfatter pejse, moderne toiletter, volleyball, basketball, to swimmingpools og gratis trådløs internetadgang.

Sortbjørn campingpladsen54 Main St.Salisbury, MA 01952(978) 462-3183blackbearcamping.com

Hviskende Pines

Hvis du foretrækker at forblive i New Hampshire, reservere dit websted på hviskende Pines i Newton, 15 miles fra Seabrook. Denne campingplads ligger på land Dam Lake fordel af tilbyder lake sejlads og fiskeri, mens de resterende tæt nok til havet for at nyde den lejlighedsvise Atlantic eventyr. Ud over de sædvanlige campingplads faciliteter fremmer hviskende Pines også et levende fællesskab atmosfære af hosting potluck middage, tema danse og karaoke-aftener.

Hviskende Pines8 Wenmark RoadNewton, NH 03858(800) 847-4969whisperingpinescamp.com

Tidewater campingpladser

Nærmeste New Hampshire campingpladsen til Seabrook, Tidewater lover en familie camping oplevelse med både skovbevokset og åbne campingpladser at parkere din RV eller pitch teltet. Vægten er fast på familieatmosfære på Tidewater, med de seneste besøgende anmeldelser at bemærke streng håndhævelse af campingpladsen regler, navnlig med hensyn til alkohol og køretøjets hastighed. Det er ikke en venlig atmosfære for de vilde, part-minded campister, men en indbydende, sikkert sted for unge familier.

Tidewater campingpladser160 Lafayette RoadHampton, NH 03842(603) 926-5474ucampnh.com/Tidewater


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com