Saucer til brug på Tilapia fisk

Tilapia, pryder menuer af mange restauranter og kan findes i afsnittet fiske-og skaldyrsretter samt frosne fødevarer midtergangen, i de fleste købmandsforretninger. På grund af dens fast konsistens er tilapia en alsidig fisk, der kan koges mange måder. Dens milde smag gør det også perfekt til en bred vifte af saucer, hver især tilføjer sin unikke smag.

Citron peber

Smag af citron og peber bringe den naturlige smag af fisk og er ofte præsenteret i fiske-og skaldyrsretter. Sæson tilapia fileterne med salt og sort peber, så skraber fileter i mel. Saute fisk i smør. Oprette en velsmagende citron-peberkorn sauce ved at tilføje kylling bouillon, frisk citronsaft og saltlage-pakkede grønne peberkorn i samme gryde, når fisken er kogt. Øge varmen lidt og bring blandingen i kog, indtil det er reduceret til ca 1/2 kop. Tilsæt 2 tsk smør, så hæld over tilapia.

Tomat-basilikum creme

Glem kylling Parmesan; Parmesan-crusted tilapia toppet med en cremet, tomat-basilikum sauce vil være din nye, favorit italiensk parabol. Begynder ved at koge hvidløg og cherrytomater i en stegepande, derefter lade det simre i ca. 15 minutter. Til tilapia, sæson skyllet og tørret fileterne med salt og peber. Placere tilapia i mel, derefter dukkert i æg, skraber i en blanding af Parmesan, panko rasp og nogle hvidløgspulver. Panorere steger fisk, så skeen nogle af cremet sauce på toppen.

Kokos karry

Kokke på udkig efter en smagsprøve på Asien vil elske en thailandsk-inspireret, kokos karry sauce. At lave sauce, varme ingefær, hvidløg, rød peberfrugt og grønne løg i en stor stegepande. Krydr blandingen med karry samt pasta og spidskommen. Endelig, tilsæt soja sauce, et strejf af brun sukker, salt og kokosmælk og lad simre. Hæld den flavorful sauce over kogt tilapia for et måltid, der vil gøre diners føler som om de har rejste til Asien.

Pesto

Pesto er ikke bare til pasta; jazz op tilapia med en lækker støvregn af basilikum pesto sauce. Puré frisk basilikum, olivenolie, hvidløg, Parmesan og ricotta ost i en blender til en tyk pesto sauce. En touch mere olivenolie kan fugte pesto, hvis det er for tør. Placer tilapia i en bradepande, så skeen frisk pesto sauce på toppen af hvert stykke af fisk. Efter bagning fisk, tjene det med pasta, frisk salat og nogle hvidløgsbrød.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com