Hvordan man kan tabe hår med Hair indpakning

Indpakning håret er en populær og nem måde at sætte hår for at bære en straight frisure. Håret er kæmmet ned, og derefter forsigtigt børstet sektion af sektion omkring hovedet. Når alle hår er blevet glattet omkring hovedet, bundet håret derefter med et tørklæde til yderligere flade frisure. Den følgende morgen, "wrap" er kæmmet ned og håret er slidt lige uden bistand fra varmen. Mens indpakning håret giver bæreren en pause fra varmeskader, kan manipulation kræves at rede håret omkring hovedet resultere i hårtab.

Instruktioner

Hvordan man kan tabe hår med indpakning

• Forbered dit hår til indpakning mens det er lastet med produkt oprustning. Jo mere beskidt dit hår er, den mere fugt mangelfuld det er. Dette vil øge din chance for at miste hår til brud.

• Start kæmning dit hår ned med en rotte hale eller nogen fin - tandet kam. Selv om disse kamme er populære for virkelig at få wraps super slank, kan de forårsage større skader på håret under indpakning proces.

• Spray indpakket hår med holding spray, hår spritz eller hærdning protein gel. Mens disse produkter holde wrap ser defineret og poleret, og selv give hold når håret er kæmmet ned ud af wrap, kan disse hår-afstivende produkter forårsage sarte hår fibre til at bryde under kæmning manipulation.

• Kam ned wrap og anvende varme til håret indpakket. En af de værste ting du kan gøre med en wrap er at bruge varme til at glatte det yderligere, når det har været kæmmet. Varme brug undergraver helt punktet af indpakning i det første sted--at undgå overdreven varme bruges. Varme dræner hårets vandindhold, hvilket kan føre til overdreven hårtab og brud.

Tips & advarsler

  • Forsøg på en af de fire ovenstående trin vil resultere i hårtab og brud. Hår indpakning bør altid ske på rene, godt konditioneret hår. Hår bør grundigt de sammenfiltrede med større-tand kamme først og derefter glattes med mindre-tand kamme. Undgå sprøjtning hærdning produkter på hår wrap, som det fastsætter. Slut af med sprøjtemidler, pomades og olier efter håret er blevet kæmmet helt ned og ud af wrap.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com