Steelhead fiskeri i Ohio floderne

Steelhead fiskeri i Ohio floderne

Ohios floder giver lystfiskere gode muligheder til jord steelhead. Floderne er velassorteret årligt og er let tilgængeligt med båd eller jord. Desuden er trofæ fisk almindelige i Ohiofloden, med den gennemsnitlige steelhead fanget vejer over 5 lbs., og nogle godt over 10 lbs.

Steelhead

En steelhead og en regnbueørred er faktisk den samme fisk, men steelheads migrere til havet og vende tilbage til floder og vandløb at gyde. En gennemsnitlig steelhead vejer 8 til 11 lbs., men de kan nå vægte af lige til 50 lbs. Steelheads typisk foder på insekter og agn fisk, med insekter bliver den valgte delikatesse, mens de er i floder og vandløb.

Hvornår

Den afdeling i Wildlife bestande i floder og vandløb i Ohio med steelheads årligt. Disse fisk gå fra vandløb til Lake Erie i løbet af sommeren og vende tilbage til Ohios floder og vandløb i efteråret og bo gennem foråret. Fiskeri efter steelhead i Ohios floder under nogen af disse gange har vist sig vellykket for lystfiskere. Men steelhead fiskeri i floder i Ohio i løbet af foråret er optimal, fordi det er deres gydeperioden. Tidlige efterår, når fisken overflytter i floderne, også giver fremragende steelhead fiskeri.

Ohio floder og vandløb

Ærgrelse Ohiofloden er den mest populære steelhead stream blandt steelhead fiskere i Ohio i 2010. Ærgrelse er fyldt med omkring 100.000 steelhead hvert år. En anden prime steelhead floden i Ohio er Grand River. Som ærgrelse ser Grand også sit vand fyldt med næsten 100.000 steelhead pr. år. Hver af disse floder er tilgængelig med en lille båd eller kajak, som vadede, eller bredden. Adgang til farvandene ved offentlige adgangspunkter langs floderne.

Lokker og metoder

Spinning-hjuls fiskere udnytter med held hår jigs, der er tippet med levende agn som maddiker til at fange Ohiofloden steelheads. I linje spinnere og skeer er også populære blandt de fiskere, der bruger spinning set-ups. Flyve-fiskere foretrækker vejede fluer med stonefly og shiner mønstre. I løbet af efteråret afholder steelheads i dybere vand, mens tidlige forår vil se dem begynder at køre opstrøms i lavvandede krusninger og stimer, som de gør deres vej tilbage til Lake Erie til sommer.

Forordninger

Fra 1 september indtil maj 15, som er den omtrentlige tid steelhead er til stede i Ohios floder, er den daglige grænse på steelhead ørred to pr. fisker. Steelheads skal også være mindst 12 inches i længden, før de kan opbevares i 2010. Undladelse af at overholde disse bestemmelser kan føre til bøder og beslaglæggelse af ejendom, såsom fiskeudstyr, både og køretøjer.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com