Natrium gratis fest fødevarer

Natrium gratis fest fødevarer

Hvis du planlægger en fest, mad vil mest sandsynligt være på toppen af din liste af ting at gøre. Fest fødevarer har en tendens til at være usædvanlig høj i fedt og natrium, at skabe en usund kombination. Med nogle simple ingredienser og viden, vil du kunne oprette natriumfattig retter, der vil være heath bevidst for dine gæster. En af de nemmeste måder at undgå unødvendige mængder af natrium er at forberede friske fødevarer fra bunden. Her er nogle sunde, natrium gratis mad valg til dit næste arrangement.

Virkningerne af natrium

Salte kan majorly øge natrium niveauer i vores fødevarer.

Natrium, eller salt, er sundt for vores kroppe i en meget lille mængde. American Heart Association siger, at selv om fødevarer har natrium i deres naturlige tilstand, de fleste af mængder af natrium vi forbruger kommer fra forarbejdede, færdigpakkede fødevarer. American Heart Association forklarer, at natrium anvendes som konserveringsmiddel, der findes i frokost kød, osteprodukter og salatdressinger. De anbefaler, at den gennemsnitlige person spiser mindre end 1.500 mg natrium pr. dag. For at sætte det i perspektiv, The American Heart Association lister, 1 tsk salt er svarende til 2.300 mg natrium.

Ifølge Mayo Clinic, kan nogle af de langsigtede virkninger af for meget natrium omfatter kongestiv hjerteinsufficiens, nyre-sygdom og højt blodtryk. Med små justeringer og en sundheds-bevidste sind, kan du administrere din natriumindtagelse nemt.

Forretter

Brug frugtsalat som en velsmagende, lækre alternativ.

De grundlæggende forretter omfatte chips, dips og masser af natrium. Kartoffel chips dækket i salt, derefter dyppes i en cremet sauce kan betyde en katastrofe når du tænker på lavt natrium. Forsøg at forberede sig friske fødevarer som en frugtsalat, hummus, hvid bønne dips og grøntsager. Mayo Clinic anbefaler en avocado dip består af 1/2 kop fedtfri cremefraiche, 2 tsk hakket løg, 1/8 tsk hot sauce og 1 avocado. Parre det med nogle hjemmelavede tortilla chips, minus salt, og du har fået en velsmagende, lav natrium appetitvækker. Grill nogle ananas og forsøde med honning, kanel og lime saft for et andet unikt, frisk start.

ENTREES

Kylling kan være forberedt på en sund måde.

Saucer har en enorm indflydelse på natriumindhold i dine måltider. For eksempel, hvis du vælger kylling som din entree og du nyde det er en teriyaki sauce derefter grill det, teriyaki sauce vil skyrocket natrium indtag af dit måltid. Prøv at bruge citronsaft og friske krydderurter som basilikum, til at give smag din kylling uden høje natrium niveauer. Nogle typiske saucer høj i natrium omfatter soja sauce, grill og sovs.

Hot Chili, citronsaft og citrus gejst er gode alternativer til høj smag og lav natrium. Mayo Clinic tilbyder fuld natriumfattig opskrifter, der ville være perfekt for enhver part, herunder broccoli, hvidløg og rigatoni, kogt hvid havaborre, mango salsa pizza og middelhavs-stil grillet laks. For dine sider forsøger og ophold væk fra færdigpakkede ris præparater. I stedet oprette en smuk salat fyldt med bønner, nødder, grøntsager eller forskellige frugter. Prøv valnødder, foråret greens, agurker og avocadoer. Prøv brune ris og friske krydderurter i stedet for hvide ris med cremet, smøragtig saucer.

Desserter

Strawberies kan være søde og krydrede, ikke fuld af natrium.

Indarbejde frisk frugt i hjemmelavede desserter og du kan være sikker på at kontrollere mængden af natrium. Prøv og bruge ingredienser som jordbær, æbler, tranebær, græskar, ferskner og appelsiner. Zucchini brød, risengrød og spice hurtig brød er gode alternativer.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com