Hvordan du ændrer styretøjets kablet på en kraft påhængsmotor

Hvordan du ændrer styretøjets kablet på en kraft påhængsmotor

Lide det eller ej, styretøjets kablet på din Force påhængsmotor er udsat for vand, ilt i luften og måske salt--alt, hvad der tilskynder korrosion. Korrosion betyder, at du skal ændre den styretøjets kabel. Når du ændrer den styretøjets kabel, ikke kun bør du fjerne den gamle korrosion, men du bør også udarbejde kablet for sin eksponering for de elementer, der har forårsaget korrosion. Fordi den styretøjets kabel er udsættes for elementerne i hele sæsonen sejlsport, gøre styretøjets kablet ændre del af motorens vinter vedligeholdelse. Dette giver dig mulighed at begynde sæsonen med en frisk vedligeholdt kabel.

Instruktioner

• Afbryde den motor forbinder arm fra kabel ende, ved hjælp af en skruenøgle til at fjerne 1/2-inch møtrik. Løsne 1-tommer sekskantet møtrik i styrbord side af motorens tilt rør.

• Spray en fugt-eksklusive, gennemtrængende smøremiddel ind i tilt rør til at løsne eventuelle korrosion i røret. Efter spray smøremiddel gør sit job, træk kablet fra motorens tilt rør.

• Fastgør det nye kabel til det gamle kabel--du kan tape roret tilslutning af den nye kabel til Motortilslutning af gamle roret kablet med gaffatape. Træk det gamle kabel-- og det nye kabel--mod stævnen af båden, gennem passager og beslag, der holder det gamle kabel.

• Trække roret-udgangen af den nye kabel til forbindelsen på roret. Tilslut kablet kappe til roret--det er normalt sat på plads-- og indsætte en ny cotter pin gennem kabel-ende og roret, at sikre kablet i sted.

• Flytte til agterenden af båden. Anvende en frakke af vandtæt hvid marine fedt i slutningen af kablet. Skubbe kabel gennem motorens tilt rør.

• Trække kabel udgangen til motorens forbinder arm, uden at trække enhver yderligere slæk i kablet. Skubbe kabel slutningen på den tilsluttende arm. Sikre kablet med låsemøtrik, bruger en momentnøgle til at stramme møtrikkerne til 20 fod-pund.

• Tråd 1-tommer sekskantet møtrik på styrbords side af tilt rør til at sikre motor-slutningen af kabel kappe. Spænd møtrikken med en skruenøgle.

Tips & advarsler

  • Brug den korrekte styretøjets kabellængde, når du erstatter kablet. Kontroller kablet for en mærkat i nærheden af roret-udgangen. Tallene--normalt tre--er kabellængde i inches, at du skal skaffe. Hvis der ikke er nogen koder, Fjern kablet helt fra båden og tage det til din foretrukne marine leverandør. Sælgeren vil matche længden. Hvis du ikke har kabel, måle fra midten af hjulet på siden af båden, så at bådens agterspejlet. Tilføj til denne måling afstanden fra siden af båden til midten af agterspejlet. Endelig, tilføje seks inches til at alt at få den rette længde til kablet.
  • Selv hvis du bruger den korrekte kabellængde, kan der være nogle slack i kablet på grund af den måde, det er distribueret mellem roret og motor. Sikre kablet, hvor det viser om hjørnet fra siden af båden til agterspejlet, ved hjælp af en plastik wire slips. Kablerne bør have omkring seks inches af slæk i dem, at give mulighed for enhver bevægelse af kablet. Gå videre og sikre kablerne løst, hvor turn hjørne fra siden af båden på Dashboard med wire slips.
  • Anvende en tyk frakke af tunge marine fedt til udsatte enderne af styretøjets kablet. Dette ikke kun beskytter enden af kablet; Det smører kablet og udelukker fugt fra åbningen i slutningen af kablet kappe.
  • Fjern batteriet negative kablet før du udfører nogen vedligeholdelsesarbejde på din påhængsmotor at forebygge elektrisk stød eller utilsigtet igangsætning. Fjern møtrikken fra den negative indlæg med en 5/16-inch box-ende skruenøgle. Løft kabel fra batteriet, flytte den uden for boksen batteri og luk låget af boksen batteri. Når arbejdet er afsluttet, Tilslut negative batterikabel.
  • Uanset om du arbejder på din påhængsmotor på båden eller på en opbevaring stå, fjerne propel møtrikken med en skruenøgle. Skub stak hub, propeller og skiver fra skrueakslen. Manglende evne til at fjerne en propel før opererer en påhængsmotor op af vandet under vedligeholdelse eller langtidsopbevaring er en invitation til en propel-strike skade, som kan lemlæste eller dræbe.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com