Coach ture til Lourdes, Frankrig

Coach ture til Lourdes, Frankrig

Lourdes pilgrimsrejse sæson varer fra begyndelsen af April til slutningen af oktober. I løbet af disse måneder finder daglig processioner og internationale massen sted. Lourdes er en katolske pilgrimsfærd på grund af historien om udseendet af Jomfru Maria til en lille pige ved navn Bernadette tilbage i 1858. Beliggende i Pyrenæerne, tiltrækker Lourdes mere end fem millioner besøgende hvert år, der kommer for at bede og blive helbredt gennem hengivenhed.

206 ture

206 Tours, et selskab baseret i New York, tilbyder en 14-dages tur til Lourdes, Fatima, Spanien og Medugorje. Transatlantiske flyvninger fra New York er inkluderet i prisen med et tillæg for at rejse fra en anden amerikansk by. Turen starter i Lissabon, hvor pilgrimme opfylde deres præst, guide og medrejsende. Fatima er besøgt først for to dage og træneren rejser derefter videre til Burgos før ankommer i Lourdes på dag syv. På måde stopper træneren i byer som Salamanca katedraler og kirker i religiøs betydning. To dage er brugt i Lourdes hvor rejsende besøge basilikaen, helligdommen, bade og grotten. Flyrejser er så taget til Medugorje hvor rejsende bo i to dage før han vendte tilbage til USA med fly fra Dubrovnik lufthavn.

Ture koster fra $3,599 til $4,099 afhængigt af datoen for rejse med en enkelt supplement af $749, som i September 2010. . Dette omfatter morgenmad og middage, transport, entrépriser som pr rejseplan, daglig Mass, lokale katolske guides og en præst for åndelige retning.

206 Tours Inc

333 Marcus Blvd.

Hauppauge NY 11788

800-206-8687

206tours.com

Aladdin rejse

En kortere otte-dages tur, der koncentrerer sig om Lourdes tilbydes af Aladdin rejse, baseret i Syracuse, ny luft rejse fra New York til Lourdes er inkluderet i prisen med kosttilskud for at rejse fra andre amerikanske byer. Coach overførsler er medtaget for at dit hotel hvor du kan møde andre pilgrimme. Denne tur er designet til dem, der ønsker at blive udelukkende i Lourdes og drage fordel af atmosfæren af bøn ved at deltage i stearinlysets skær processioner og masserne. Tur koster fra $2,349 per person med morgenmad, middage, guide og overførsler inkluderet, fra September 2010.

Aladdin rejse

2507 James St Suite 212

Syracuse, NY 13206

315-474-3393

pilgrimagetrips.com

Portugal rejser

Fra $2,899 til $3,599 per person, der deler, som i September 2010, tilbyder Portugal Travel en 10-dages bustur i Fatima, Spanien og Lourdes. En professionel guide og præst vil ledsage pilgrimsrejse i hele. Fly fra New York til Lissabon er inkluderet med kosttilskud at flyve fra andre amerikanske byer. Kirker, katedraler og andre steder af religiøs betydning er besøgt på vejen fra Lissabon til Lourdes med stop undervejs herunder Santarem, Salamanca, Alba del Tormes, Avila, Burgos og Loyola. To dage er brugt i Fatima og tre dage i Lourdes. Alle entrépriser som pr rejseplan er inkluderet morgenmad og middage.

Portugal rejser

800-652-9151

Portugal.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com