Oplysninger om at køre pigge

Løb blev en populær fritidsaktivitet i England i begyndelsen af 1800-tallet fører til løbesko teknologiske fremskridt. Af 1852, havde tidlige versioner af kører pigge udviklet til at øge greb og hastighed.

Tidlige udvikling

I 1892 udviklet britiske skoproducent J.W. Foster & sønner nogle af de tidligste kører pigge produceret til salg. Snart efter featured 1894 Spalding kataloget også kører pigge.

Adidas

Fremstilling af kører pigge ændre ikke i en større måde indtil tyske designer Adi Dassler startede fremstilling kører pigge specifikt for forskellige afstande og begivenheder under navnet Adidas.

Videnskab

Under i 1960 ' erne og 70 ' erne blev videnskabsmænd involveret i produktionen af løbesko. Dette resulterede i pensel pigge erstatter den traditionelle fire-spiked løbesko i 1968.

Kører stilarter

Kører pigge er produceret af de tre former for kører stilarter identificeret under i 1970 ' erne. Den neutrale stil ser foden rejser fremad i en lige linje når hæl rammer gulvet. Pronation er præget af foden bevæger sig inde. Og supination er præget af ydersiden af foden bliver begunstiget under den kørende skridtlængde.

Letvægts

Aktuelle tendenser i kører spike konstruktion kalder for lette, syntetiske materialer, giver maksimal fleksibilitet. Der er ingen hæle på kører pigge, der fungerer til at fremdrive runner's ben frem og øge hastigheden.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com