Royal Icing vs Fondant til en Frugtkage

Royal Icing vs Fondant til en Frugtkage

Fruitcakes er stadig en skattet og traditionelle del af ferie bagning, trods deres seneste rolle som et mål for pop-kultur humor. Den rige blanding af kage, krydderier og tørret frugt tiltaler mange smag, mode uanset. Traditionelle fruitcakes er ofte afsluttet med en glat hvid glasur til at give en overflade til dekoration. De to mest traditionelle valg er royal glasur og fondant.

Om Royal Icing

Royal icing bruges lidt af hjem bagere, men professionel kage dekoratører, navnlig dem, der specialiserer sig i bryllupskager, bruge det flittigt. Det er en blanding af æggehvider og sukker piskes sammen for at gøre en glat, flad glasur. Dekorationer lavet af royal icing tør som hårdt og holdbare som gips, og kan gøres før tid og opbevares på et tørt sted i længere perioder. Royal icing er undertiden bruges på kager eller cookies, i hvilket tilfælde det er lavet med pasteuriseret æggehvider mad af sikkerhedsmæssige grunde.

Frugtkage med Royal Icing

Normalt, bruges royal icing kun til dekorative formål, fordi det er hårdt og ubehageligt at spise. Men det er traditionel i UK til at afslutte en jul fruitcake med royal icing. Kagen er først dækket med et lag af marcipan, en dej-lignende pasta af hakkede mandler og sukker. Marcipan lag sæler kage fra luften udenfor, og giver en rig, supplerende smag. Den royal icing giver en uberørt hvid overflade til dekoration, og fedtindholdet i marcipan Blødgør glasur til en spiselig tekstur.

Om Fondant

Fondant er en form for varmtvalsede glasur anvendes til kage dekoration. Ligesom fudge, er det gjort ved at manipulere med smeltet sukker, således at det udkrystalliserer til et fint, glat konsistens. I tilfælde af fondant slås det da det køler, i sidste ende resulterer i en glat, dej-lignende konsistens. Fondant er æltet og rulles ud som pie skorpe, og derefter skære og draperet over den forberedt kage. Når korrekt trimmet og glattede, gør fondant en perfekt glat, mat overflade.

Frugtkage med Fondant

Før der dækker en kage med fondant, er det nødvendigt at anvende et lag af noget klistret til at holde fondant på plads. Dette er normalt buttercream glasur, selvom alt fra marmelade til piping gel kan bruges. Ved fruitcake er den traditionelle valg igen marcipan. De to belægninger har en lignende tekstur, og marcipans overflade er tacky nok at holde fondant på plads. Marcipan også kompenserer for fondant's berygtede mangel på smag.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com