Hvor lang tid at koge en Tandbeskytter

En Tandbeskytter er et afgørende stykke af beskyttelsesudstyr til deltagerne i "kontakt" sport - dem, hvor atleter kan crash ind i hinanden, jorden, udstyr såsom målstolperne eller bænke, eller andre objekter. Nogle sport ligaer kræver deres brug. Tandbeskytter beskytte tænderne og kæberne fra skade og også give en vis beskyttelse mod hjernerystelse. Men for at give fordelene, Tandbeskytter skal passe brugerens munden ordentligt.

Typer af Tandbeskytter

Generelt passer de fleste Tandbeskytter mod de øverste tænder. Hvis en atlet bærer seler på den nederste tænder, kan dental professionel anbefale yderligere beskyttelse.

Der er tre typer af Tandbeskytter:Standard eller lager: disse Tandbeskytter er den billigste, men kan være den sværeste at bruge. De er "one size fits all" og ikke form-monteret en persons tænder.Custom-monteret: Disse Tandbeskytter er lavet af dental fagfolk til brug for en bestemt patient og give en custom fit med ikke kogende."Kog og bide": disse Tandbeskytter svarer til den standard model, men de er monteret på en persons tænder ved at placere dem i kogende vand i en kort tid og at have atlet bide ned på dem før de helt cool. Når du bruger en kog og bid vagt, er det vigtigt at vide hvor lang tid for at koge Tandbeskytter.

Kogende tid

Kog og bide Tandbeskytter kommer med instruktioner til korrekt kogende. I almindelighed, placerer du Tandbeskytter i vand koger i en gryde. Det er bedst at give mulighed for 15 til 30 sekunder kogende tid--noget kortere, og plasten vil ikke blødgøre korrekt; længere, og plasten vil begynde at smelte. Efter kogning, skal du placere Tandbeskytter i en beholder med koldt vand. Dette vil stoppe den varme proces, begynde at stabilisere plast og give ordentlige betingelser for dig til at bide ned på Tandbeskytter.

Korrekt bid

Ved markedsføring Tandbeskytter i munden, vil du føle, at det er varmt, og eventuelt hot. Men hvis du har korrekt udført det koldt vand skridt, du ikke vil brænde din mund. Bide ned på Tandbeskytter, knyttede dine tænder og forblev i denne stilling i et minut. Dette tillader Tandbeskytter til form-fit tænderne før det hærder.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com