Hvorfor skal børn hen til behændighedsøvelse?

Børn, der udøver er typisk sundt og godt tilpasset. Motion kan hjælpe med at styrke deres knogler og muskler, styre deres vægt, reducere sundhedsrisici og lindre stress. Begynder at motionere regelmæssigt som et barn kan starte en god vane for livet. Det anslås, at i USA, omkring 22 millioner børn under 5 er overvægtige og 30 procent af børn er overvægtige.

Styrke knogler og muskler

Træningen styrker knogler og muskler. Uanset deres alder, folk, der ikke udøver er mere tilbøjelige til at få osteoporose, ifølge Gabe Mirkin, MD stærke muskler og knogler kan også hjælpe med at forhindre skader. Nogle undersøgelser tyder på motion er vigtigere end calcium i knoglestyrke. For piger, i alderen mellem 13 og 15 er den vigtigste tid til at udøve, fordi de fleste af deres knogle masse er akkumuleret så, ifølge amerikanske forskere.

Start gode vaner

Børn, der får regelmæssig motion og observere voksne at få regelmæssig motion er mere tilbøjelige til at udvikle udøver som en livslang vane. Dette er især vigtigt med børn som er overvægtige, hvem kan tro når deres vægt er lykkedes de kan stoppe udøver.

Vægtkontrol

Motion er halvdelen af vægtkontrol, anden halvdelen er ernæring. Om et barn er overvægt, undervægt eller i en sund vægt rækkevidde, kan lære god ernæring og udvikle en vane med at udøve hjælpe sørge for han ikke vil vokse med en vægt management spørgsmål. Øvelse bør aldrig bruges som en straf for børn.

Nedskære helbred risiko

Børn, der udøver reducere deres risiko for hjertesygdomme, diabetes og visse former for kræft, såsom brystkræft og tyktarmskræft, i hele deres levetid. En undersøgelse foretaget på Universitet i Rostock i Tyskland viser åreforkalkning (åreforkalkning) begynder i barndommen, især hos børn, der er overvægtige.

Stress reduktion

I dagens verden, hvor børn jonglere hjemmearbejde, gøremål, kirkens funktioner, sociale aktiviteter og sport, kan regelmæssig motion hjælpe med at reducere stress. Motion frigiver endorfiner, der giver barnet en følelse af velbefindende og generelle lykke.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com