Forskellige frisurer for teenagepiger til 8th Grade graduering

Forskellige frisurer for teenagepiger til 8th Grade graduering

Ottende-grade eksamen ceremonier markerer en milepæl og en akademisk realisering. De markerer overgangen fra mellemskole til gymnasiet. Hændelsen vil uden tvivl være udødeliggjort af talrige billeder og videooptagelser. Ottende-grade piger vil være på udkig efter forskellige frisurer, der er smigrende under eksamen caps. Frisurer skal være alderssvarende og smarte.

Bolle

En bolle er en alsidig stil. Det kan finjusteres til at se sofistikeret og ungdommelig på samme tid. Typografien arbejder med enhver hårstruktur men kræver hår til at være mindst skulder længde. Piger kan vælge et enkel nakken af halsen bolle, eller Vælg noget trendy som en rodet side bolle. Det vises mere moderigtigt hvis din bun er ikke for smarte eller stram. Hvis du har pandehår eller ansigt-indramning lag, tillade et par tråde at komme løs og bruge dem til at ramme dit ansigt. Alt du behøver at gøre er sikre hår på nakken af halsen eller på siden af hovedet med en elastik. Drej alle dine hår i en lav boller og sikker med bobby stifter. Brug en rat-tail kam til at løsne bolle ved forsigtigt at løfte tråde. Det vil give dit hår en blødere form.

Bølger

Beachy bølger er mindre formel men pjusket bølger vil se frisk og easy-going kigger ud fra under din eksamen cap. Denne stil virker på enhver længde af hår og næsten hver tekstur. Hvis du har glat hår, bruge tønde curlere og derefter drille krøller med dine fingerspidser. Hvis dit hår har naturlige bølger eller krøller, kradser det under føntørring og forsigtigt proptrækker tynde sektioner omkring fingrene. Gel eller mousse hjælper med at holde bølgerne. Spray med hårspray til at indstille.

Chignon

En mere formel frisure ville være den klassiske chignon. Denne særlige stil virker på alle hår teksturer, men det kræver skulder længde hår. For at holde chignon fra ser også dateret, tilføje et par tilbehør for at holde det fashionable. Samle hår på nakken af halsen og fastgør med en klar elastik. Twist dit hår i en knude eller et ottetal figuren på bagsiden af dit hoved og sikker med bobby stifter. Tilføje friske blomster, sprudlende hårspænder eller andre dekorationer--Tænk fjer eller en spray af juveler--til din chignon for en mere ungdommelig tage.

Skjulte Shorts

Kortere frisurer er en udfordring, fordi eksamen cap vil dække størstedelen af dit hår. En nisse skåret, for eksempel, vil være helt skjult af fælles landbrugspolitik. En mulighed ville være at skabe en dyb side del, som vil tilføje lidt drama. Bruge gel eller mousse til at holde dit hår på plads. Tillad et par pandehår at røre dine øjne eller ramme dine kindben. Derefter placere blot eksamen cap lidt længere tilbage på hovedet, så del er klart synlige.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com