Hvordan man dyrker lange fingernegle

Hvordan man dyrker lange fingernegle

Lange negle er et tegn på skønhed og vitalitet, men mange kvinder har problemer med at dyrke deres negle ud længe. Genetik spiller en rolle i typen af negle du har, men der er altid ting, du kan gøre for at hjælpe dine negle vokser lang og stærk. Følg med til at finde ud af hvordan man laver dine negle så smukt og sundt som muligt.

Instruktioner

• Start indefra og ud. Hvis du ønsker at dyrke lange negle, skal du kigge på din kost og generelle sundhed først. Spise en sund, afbalanceret kost og tage en multi vitamin dagligt for at hjælpe dine negle vokser så stærk som muligt.

• Ikke at misbruge dine negle. Anvendelsen af falske negle og masser af neglelak kan virkelig skade din negleroden, så lad dem fri af eventuelle tilsætningsstoffer så længe som muligt. Dette vil tillade dine negle til at trække vejret. Hvis du kan lide den skinnende look af neglelak, kan du prøve at bruge en buffer til at polere dine negle til en naturlig glans.

• Stop bide dine negle. Lange negle kan ikke vokse, hvis du holde bidende dem ned. Hvis du har problemer med at fange dig selv, er der flere produkter på markedet, såsom Thum og bid karabinhage, der er designet til at gøre dine negle smager dårligt når bidt. Anvende en af disse rigeligt for en uge eller to, før du sparke vanen.

• Fil dem ned. Da dine negle begynder at vokse ud, kan du blive fristet til at lade dem få så længe som muligt. Da det tager op til 6 måneder for dine negle til at regenerere, kan du finde dine negle bryde nemt for først par uger af vækst som de beskadigede dele vokse ud. Holde dem trimmet og gemt ned, så de kan vokse sig lidt længere hver gang.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com