Hvordan man laver en bue og pil på Under fem minutter

Hvis du ønsker at spille Robin Hood, du har brug for et våben til at engagere sig Sherriff Nottingham. Sværd er fantastisk til at duellere, men Bandit kongen af Sherwood Forest valgte bue og pil som hans våben valg. Du kan bevæbne dig selv med en bue og ammunition på under fem minutter.

Instruktioner

• Skære ned en død gren, der ikke er alt for grønne eller for skørt. Afgøre, hvor stor en bue, du ønsker. Større dem skyde længere, men de små er lettere for børn at administrere. Din filial skal være lige og næsten fejlfri. Enhver knob vil svække bue.

• Ene ende af grenen på jorden og finde den gren naturlige kurve til at definere ydersiden af buen. Skære to hak i grenen, en omkring en tomme fra toppen og den anden omkring en tomme fra bunden.

• Skære din streng, så det er ca ¾ længden af din filial. Binde knuder loops i begge ender af strengen. Glide sløjfer omkring grenen, bosætter sig en løkke i notch øverst og en i kærven i bunden.

• Vende tilbage til træ, du fik din gren fra og skære flere mindre døde grene til pile. Snitte punkter den ene ende og skære et hak i den anden ende, der er stor nok til at indeholde strengen, når du bruger pilen med din bue. Hakket bør ikke være så stram, at strengen sticks, eller så bredt, at pilen er svært at holde på plads som du linje op dit skød.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com